Aktywne Wpisy

rio574 +325
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +125
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

Teraz przy programie SAFE, gdzie odsetki wynoszą 3% wiadomo, że nic się nie da ukraść i na produkcję SWOJEGO sprzętu i uzbrojenia, nagle wyją jak głodne psy. Czyżby rozkaz przyszedł z Kremla?
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: IMG_7518
Pobierz1) Kredyt USA to jakieś 4,8%
2) ten z Korei to nawet 6,5%
3) Kredyt SAFE to 3,3% do 3,7%. Wszystko zalezy od oprocentowania w dniu brania kolejnej transzy
@matti-nn: nawet jakby postawili im pod domem fabrykę Krabów gdzie daliby pracę i najniższe stanowiska ma taśmie byłyby od 10k PLN na rękę to i tak pisaliby coś o zdradzie i niemieckiej hegemonii. Te typy już tak mają.
@donatien-de-sade: Pośrednio. pis ponaglał rząd do SAFE, gdy rząd ogłosił że kase wyda w Polsce i Europie ambasador usa odwiedził kibola i od tamtej pory przekaz się zmienił.
Chłopie, kłamiesz jak paski w TVP Kurskiego. Komentowanie twoich manipulacji to zabijanie własnych szarych komórek xd
@KOLEGAMAMY: same plusy, gdyby szuria znowu przejęła władzę to przynajmniej wiadomo że nie będą mogli tego rozkraść
1. Dług USA/Korea można było zrolować długiem z UE.
2. Wzrost cen - Rumunia robiła już dym bo ceny sprzętu po podpisaniu umowy wywaliło, u nas będzie inaczej?
3. Zakupy na szybko - KPO pokazało co się dzieje gdy trzeba szybko wydać dużo kasy
Poza tym, czy naprawdę potrzebujemy tego kredytu? Wydajemy 5%pkb i ja mam wrażenie że tutaj chodzi tylko o wyciągnięcie kasy bokiem + punkty
@KOLEGAMAMY: Jestes zbyt łagodny, Napisze wiecej, jak wróci pisowska szuria, to bedzie katastrofa dla Polski i Polaków.
@kuba560x_: ja bym chciał taką ingerencję w wewnętrzne prawo, że będzie można ścigać takich jak ty.
@KOLEGAMAMY: Nie ty śmieciu decydujesz, kto jest Polakiem a kto nie xD
@PajeetGoran: a ja wiem od kogo wy są.