Wpis z mikrobloga

Mam własna glebogryzarke. Dorobiłem się.Moge przeorac caly ogrod. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki talerzy, tylko muszę dowieźć. Taleze zapasowe też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam glebogryzarke, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma glebogryzarke, to zawodowiec" Moja wlasna glebogryzarka. Niektóre talerze są brązowe, a niektóre zielone. Glebogryzarko

#praca #pracbaza #jdg #ogrodnictwo #przemyslenia #wygryw
adamsowaanon - Mam własna glebogryzarke. Dorobiłem się.Moge przeorac caly ogrod. Na r...

źródło: 604685715_1520811455817003_6194221560869990597_n

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cuceusz: takie male to skaczą jak szalone jesli trafił sie wiekszy kamyczek, ja mam taka 130kg i wchodzi jak dzik w żołędzie. Take sprzęty które potrzebują dużo mocy raczej lepiej spalinowe.

@adamsowaanon Jesli chcesz zmienić swoje ;) życie to możesz wrzucić to na https://firu.pl i poznać ludzi którzy mają podobne zainteresowania a przy tym szybciej taki sprzęt zamortyzować.
  • Odpowiedz
takie male to skaczą jak szalone jesli trafił sie wiekszy kamyczek, ja mam taka 130kg i wchodzi jak dzik w żołędzie. Take sprzęty które potrzebują dużo mocy raczej lepiej spalinowe.

@zibizz1:

Tak, ta elektryczna lekka i potrafi skakać. Ale nawet jak na chłopa 115kg, to powiem że ciężko było utrzymać, tak drze. 😊
Dałem sąsiadce co waży 60kg (jest zachwycona), niech ona się tym męczy; mnie ochota na grządki przeszła
  • Odpowiedz