Wpis z mikrobloga

@abazur-budzkiet: Marcel mi nie podpasował, niestety. Ani fizycznie, ani psycho. Nie wsponnę o uleglości grzmotowej ;) Mówi dużo o sobie tym beznamiętnym tonem, denerwujący jest. Cokolwiek się zadzieje, on w gładkich słowach o sobie, nawet przy malowaniu o tym, że on ma, a jakże, zdolności artystyczne itd. Zawsze jest top. Według siebie. Urodowo mi też nie leży. I nie chodzi o pochodzenie. Jakiś taki... wąski jest ;)
Darek też mi
  • Odpowiedz
@abazur-budzkiet: ja tam lubię Marcela. Za ironiczne poczucie humoru. Nie ściemnia Melanżary, jasno daje do zrozumienia że nie jest zaangażowany w tą znajomość. A chyba najbardziej zaimponował mi po tym, jak bzyknął Melanzarę i siedział cicho. Szkoda że został zamknięty w sypialni.
  • Odpowiedz
za to że ją grzmoci a jak są nagrywane setki to nie jest w stanie powiedzieć czy coś do niej czuje

@adrianna-s: jest w stanie, ale nie mówi żeby nie stawiać jej w mało komfortowej sytuacji. Bo co powiedzieć jak nic nie czujesz a wszyscy oczekują że powiesz że to wielkie love?
  • Odpowiedz
@michalxd21: a którykolwiek, poza Tobiaszem który gra w zespole ma tam jakieś specjalne zdolności? Co to w ogóle za teksty żenujące. Jakie specjalne zdolności mamy obowiązek mieć? I ile młodych osób wymieniało kiedykolwiek oponę, że tak Cię to dziwi
  • Odpowiedz
@abazur-budzkiet: on jest po prostu śliski. W hotelu się niczym nie wyróżnia i niczego nie wnosi. mam wrażenie, że myśli, że jest lepszy od reszty uczestników, bo czasem lepiej a czasem nieudolnie operuje ironią na setkach. Często pod tą ironią kryje się samouwielbienie. Jest niedostępny emocjonalnie i z nikim nie stworzył bliskiej więzi emocjonalnej, nawet ze swoją para, która co noc go dosiada.
  • Odpowiedz