Aktywne Wpisy

dahlem +426
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +114
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

Wiec te ruskie niedobitki beda wystrzelane jak kaczki, jak by trzeba bylo
https://defence24.pl/przemysl/f-35-europa-i-rekord-jeszcze-wiecej-mysliwcow
"Dostawy rosyjskich samolotów bojowych wszystkich typów (Su-30, Su-34, Su-35, Tu-160M) w 2025 roku to według naszych szacunków nieco ponad 30 maszyn, plus około 10 samolotów wyprodukowanych na eksport". XDDDD
Z czym do ludzi rusko holoto.
#militaria #wojna #wojsko #rosja #takaprawda #takasytuacja #przemyslenia #geopolityka #patologiazewsi #patologiazmiasta #bekazpodludzi #usa #militaria
Komentarz usunięty przez moderatora
@Adobe-reader: Niestety jeden polski general wspomnial o tym, "Bedzie ogromna pokusa jak juz sprzet wojskowy bedzie dostepny do uzycia, i ktos postanowi go w koncu uzyc"
No a wtedy to bedzie dramat w europie i na swiecie.
Dopoki tylko odstrasza to ok,
@krzysztof-mirko: To jest mit dawno obalony
Ukraina ma więcej części zamiennych do tych samolotów, dzięki czemu mogą ich używać. My nie mieliśmy też opcji zakupu tych części z rossji. Podobnie z uzbrojeniem.
Ukraina ma zasoby i konieczność używania tych maszyn.
Niebezpieczeństwo lotu nie jest tak istotne w czasie