Aktywne Wpisy

Salido +1290
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
donatien-de-sade +227

No i ostatnio w związku z Wrestlemanią sprawdziłem sobie co się dzieje/działo a po wrestlemanii czytam sobie spoilery z RAW i SD. I moje pytanie brzmi: Kto to k**** ogląda?
1. Main event nie istnieje. Zabetonowana przez 2 osoby, które się wymieniają pasami i trzymają je latami - walk mistrzowskich nie ma co oglądac bo rezultat jest i tak znany.
2. Na tygodniówkach nic się nie dzieje - już nawet jak ktoś zaakceptuje to, że główne pasy nie istnieją - to ci "main eventerzy" w ogóle nie walczą xD Reigns i Rhodes od Wrestlemanii nie stoczyli żadnej walki xD Nie mówię, że mają co tydzień bronić pasów, ale oni nawet żadnych tag teamów na tygodniówkach nie robią - zero, nic
3. Feudy bez interakcji - to już w ogóle śmiech na sali - Fatu v Roman i Gunther v Cody to polega na tym, że oni nawet ze sobą nie rozmawiają tylko co tydzien sie wymijają na galach. Może w ogóle niech se nagrają głosówki i pozniej sie je pusci na galach skoro nie ma zadnych proxy walk. Nawet nie wiem jak to skomentować xD
4. Tylko ja mam wrażenie, że muzyka wiekszosci wrestlerów jest totalnie genericowa?
5. O co chodzi, że pół rostera to samoańcy? XD
6. Generalnie jest chyba jakiś problem jesli chodzi o ludzi bo w rosterze ciezko znalezc kogos ciekawego
7. Wracając do Reignsa to ciezko mi uwierzyc ze to drewno z 3 ruchami trzymało kilka lat pas i ludzie to dalej oglądali xD
#wwe #wrestling
Trafiłem na info, że wykorzystują ejaj-a do skryptów.
Chyba niepopularna opinia ale o ile Vinc jest socjopatą i degeneratem to miał jakąś wizję… Teraz