Wpis z mikrobloga

Oglądałem WWE w latach 10-14/15(odszedłem bo Lesnar i Reigns overpushowani to było coś czego nie dało się oglądać)
No i ostatnio w związku z Wrestlemanią sprawdziłem sobie co się dzieje/działo a po wrestlemanii czytam sobie spoilery z RAW i SD. I moje pytanie brzmi: Kto to k**** ogląda?
1. Main event nie istnieje. Zabetonowana przez 2 osoby, które się wymieniają pasami i trzymają je latami - walk mistrzowskich nie ma co oglądac bo rezultat jest i tak znany.
2. Na tygodniówkach nic się nie dzieje - już nawet jak ktoś zaakceptuje to, że główne pasy nie istnieją - to ci "main eventerzy" w ogóle nie walczą xD Reigns i Rhodes od Wrestlemanii nie stoczyli żadnej walki xD Nie mówię, że mają co tydzień bronić pasów, ale oni nawet żadnych tag teamów na tygodniówkach nie robią - zero, nic
3. Feudy bez interakcji - to już w ogóle śmiech na sali - Fatu v Roman i Gunther v Cody to polega na tym, że oni nawet ze sobą nie rozmawiają tylko co tydzien sie wymijają na galach. Może w ogóle niech se nagrają głosówki i pozniej sie je pusci na galach skoro nie ma zadnych proxy walk. Nawet nie wiem jak to skomentować xD
4. Tylko ja mam wrażenie, że muzyka wiekszosci wrestlerów jest totalnie genericowa?
5. O co chodzi, że pół rostera to samoańcy? XD
6. Generalnie jest chyba jakiś problem jesli chodzi o ludzi bo w rosterze ciezko znalezc kogos ciekawego
7. Wracając do Reignsa to ciezko mi uwierzyc ze to drewno z 3 ruchami trzymało kilka lat pas i ludzie to dalej oglądali xD
#wwe #wrestling
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JeffreyLebowski Sporo się zmieniło jak odszedł Vinc a wwe zostało przejęte przez tko. O ile Tryplak miał duży kredyt zaufania i coś się działo to teraz jest to typowe korpo z udziałowcami, którzy chcą większych liczb w excelu. Co do Samoańczyków-Rock ma pakiet akcji i wysoką pozycję.
Trafiłem na info, że wykorzystują ejaj-a do skryptów.
Chyba niepopularna opinia ale o ile Vinc jest socjopatą i degeneratem to miał jakąś wizję… Teraz
  • Odpowiedz
@JeffreyLebowski: Ja już nie potrafię oglądać WWE. W sensie kiedy przeszli na Netflix to sobie obiecałem że będę bo i tak mam wykupiony to co mi szkodzi? Za darmo to i ocet słodki, ale nie ten... Mi długie reigny z pasami nie przeszkadzają, przeciwnie bo przez to mistrzostwa są bardziej prestiżowe, ale WWE marnuje sporo fajnych feudów o nie. Piszesz że nie ma ciekawych wrestlerów. Są, ale WWE niedawno kilku
  • Odpowiedz
@JeffreyLebowski: To wyobraz sobie ze w tym czasie panowanie Reignsa to i tak był jeden z najlepszych momentów tego cyrku xD i mówię to jako jego absolutny hejter od samego początku. Są ciekawi ludzie, nieźle walczą ale wszystko jest zaprzepaszczone na poziomie bookingu. Tu nie ma nic ciekawego. AI by wypluło lepsze rzeczy. Dość powiedzieć, że feud Cody vs Orton, potencjał na all time classic z ich historia z Legacy,
  • Odpowiedz