Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +457

trevoz +21
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

@WykopToHiv: prosimy nie wypowiadac sie o rzeczach o ktorych nie ma sie pojecia.
Shoty konopne to tez c-d i cbn tak?
0,3% dopuszczalnej zawartosci, mowi to panu
Komentarz usunięty przez autora
W shotach tez pewnie thc nie ma, tylko te wszystkie CXX.
No i kolezko czytaj ze zrozumieniem, jesli chodzi o bycie ruchanym na hajs jak to pieknie okresliles, bo ja za zelki ani grosza nie zaplacilem, ale tak to jest jak sie po lebkach sie czyta ¯\(ツ)/¯
Wiem że dużo osób po thc ma shizy, ale to dlatego, że po thc Twój mózg zyskuje hiperfocus na jednej myśli, więc jak będziesz skupiał się na złych myślach tj. jakoś ruminacjach to oczywiście że będziesz miał bad tripa dlatego ja zawsze jak zapale to skupiam się na budujących myślach i mam dzięki temu mega chill i poczucie nadzieji. Jaram już prawie
Ja jednak liczę po prostu na to, że przy dużej ilości takich żelków i ich dozwolonego stężenia thc (chyba teraz już 0,3%) wystarczy żeby sobie poprawić humor. Po całym hempshocie rzeczywiście czułem wyraźne działanie thc, a nie tylko cbn czy
@Mystoo: no nie oplaca sie kompletnie, tak samo jak shoty, to juz lepiej wspierac mafie farmaceutyczna i brac MM, niz sie bawic w te legalne edibles.
Swego czasu byl tu kolezka (teraz wykop widze ze pobanowal/zwalcza skleoy z tymi wynalazkami), od ktorego mialem dutch terapy light i strong shoty. Ten pierwszy po calej butelce, byl pardziej zamulajacy i ciezki na zoladku, niz
@Tired_: bez problemu, tam są śladowe ilości THC, jednak wystarczające, by się nimi u--------ć po zjedzeniu odpowiedniej ilości ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja kiedyś nie doceniłem tego gagatka i myślałem, że będę pierwszy raz w życiu karetkę wzywał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: green-out-shake-banana-twist-strong-super-skun-cbd-strong-hemp-gorzow-sklep-konopny
PobierzJak już czujesz takie prozaiczne rzeczy jak gastrofaza to już samo to świadczy że miałeś doczynienie z pewną chociaż minimalną ilością thc albo cbn
@PurpleHaze "thc"(w sensie protoplasta tej substancji w trichomach) spożywane ogólnie działa znacząco inaczej niż palone. To nie usbiektywna opinia tylko chemiczne