Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mystoo: słyszałem podobne historie o tym, że ktoś zjadł kilka i go zmiotło z planszy, ale równie dobrze to może być trochę urban legend.
  • Odpowiedz
@Mystoo: nie warto to scam. Te żelki odurzają bo zawierają astronomiczne ilości CBN i CBG. Zażywanie ich ma równie zły wpływ na układ endokannabidowy co z-------e dziennie 10 wiader. CBN I CBG zakupisz bez problemu na allegro (izolaty) i wyjdzie cię to znacznie taniej niż shoty czy żelki a przynajmniej będziesz miał kontrolę nad tym ile tych fitoskładnikow zażywasz. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
nie warto to scam.

@WykopToHiv: prosimy nie wypowiadac sie o rzeczach o ktorych nie ma sie pojecia.
Shoty konopne to tez c-d i cbn tak?
0,3% dopuszczalnej zawartosci, mowi to panu
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: prosimy (sic!) przeczytaj jeszcze raz nie c-d a CBN i CBG oba mają działanie psycho aktywne dość żeby wkręcić niedzielnego palacza że ma doczynienia z thc. Gratki expa w byciu ruchanym na hajs xD
  • Odpowiedz
@WykopToHiv: tak tak na bank maja dzialanie psychoaktywne i nie sa na liscie substancji niedozwolonych.
W shotach tez pewnie thc nie ma, tylko te wszystkie CXX.

No i kolezko czytaj ze zrozumieniem, jesli chodzi o bycie ruchanym na hajs jak to pieknie okresliles, bo ja za zelki ani grosza nie zaplacilem, ale tak to jest jak sie po lebkach sie czyta ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Bill_Kilgore: tak i zajebiście mi to pomaga :)
Wiem że dużo osób po thc ma shizy, ale to dlatego, że po thc Twój mózg zyskuje hiperfocus na jednej myśli, więc jak będziesz skupiał się na złych myślach tj. jakoś ruminacjach to oczywiście że będziesz miał bad tripa dlatego ja zawsze jak zapale to skupiam się na budujących myślach i mam dzięki temu mega chill i poczucie nadzieji. Jaram już prawie
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: w kontekście żelków mówiłeś wyłącznie o c-d. Tak zgadza się w przypadku shotow też mamy doczynienia głównie z efektem działania CBN i CBG, kup sobie na allegro izolaty i wymieszaj je z czymś tlustym a przekonasz się na własnej skórze. Gałki muszkatołowej też nie ma tej liście a też jest psychoaktywna, muchomorów nie było nie wiem jak teraz ale jak najbardziej są psychoaktywne.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WykopToHiv: @PurpleHaze cbn to jest ta substancja którą głównie przyswajamy podczas opalania starych lufek, dlatego faza po tym jest taka zamulająca, relaksująca fizycznie, ale nie daje takiego haju psychicznego.

Ja jednak liczę po prostu na to, że przy dużej ilości takich żelków i ich dozwolonego stężenia thc (chyba teraz już 0,3%) wystarczy żeby sobie poprawić humor. Po całym hempshocie rzeczywiście czułem wyraźne działanie thc, a nie tylko cbn czy
  • Odpowiedz
@Mystoo: opalając lufki dłuższy czas nie zażywasz już ani thc ani cbn tylko niedotleniasz swój mózg no i wciągasz toksyny z zwęglonych resztek. Pewnie że poczujesz odmienny stan swiadomosci ale to że przypomina ci to THC to kwestia subiektywnego wrazenia, skąd wiesz jakie działanie ma czyste CBG i CBN na twój organizm?
  • Odpowiedz
ale to się po prostu nie opłaca finansowo

@Mystoo: no nie oplaca sie kompletnie, tak samo jak shoty, to juz lepiej wspierac mafie farmaceutyczna i brac MM, niz sie bawic w te legalne edibles.
Swego czasu byl tu kolezka (teraz wykop widze ze pobanowal/zwalcza skleoy z tymi wynalazkami), od ktorego mialem dutch terapy light i strong shoty. Ten pierwszy po calej butelce, byl pardziej zamulajacy i ciezki na zoladku, niz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@W.....v: paliłem wielokrotnie smołe z fifki. Nie wmówisz mi że to placebo czy niedotlenienie, bo potrafiłem się tym n------ć że nie wiedziałem gdzie jestem.
Jak już czujesz takie prozaiczne rzeczy jak gastrofaza to już samo to świadczy że miałeś doczynienie z pewną chociaż minimalną ilością thc albo cbn

@PurpleHaze "thc"(w sensie protoplasta tej substancji w trichomach) spożywane ogólnie działa znacząco inaczej niż palone. To nie usbiektywna opinia tylko chemiczne
  • Odpowiedz