Wpis z mikrobloga

Para młoda na zaproszeniu napisała, że nie chce kwiatów ani alkoholu w ramach prezentów. Woli kopertę z pieniędzmi oraz kupony na loterię. Mam kopertę z życzeniami i pieniędzmi i teraz się zastanawiam, czy wypada ot tak ją wręczyć bez żadnych dodatków? Impreza jest jutro, więc szybko wpadłam na pytanie xd Dajcie znać - wypada iść z samą kopertą? Widziałam kiedyś bukiety z kuponami lotto, ale to w ogóle nie jest mi bliskie rozwiązanie. #slub #wesele #rodzina #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@festinalente333 też tak robiłem na swoim weselu. Kartka z życzeniami wystarczy. Dodatkowe punkty dostaniesz jak w środku będzie coś co ich rozśmieszy. Zamiast 300zl daj im 321,37 albo zarzuć jakimś żartem w życzeniach
  • Odpowiedz
@festinalente333: jest kilka powodów, dla których od dłuższego już czasu ludzie zaznaczają na zaproszeniach weselnych, że nie chcą kwiatów, wina czy prezentów. Przede wszystkim jest to niewygodne organizacyjnie, bo potem trzeba gdzieś te prezenty, kwiaty, butelki przetrzymać na czas imprezy, potem przewieźć itd. Koperty to jedno pudełko do przechowywania i tyle. Do tego góra kwiatów, które mniej więcej w tym samym czasie powiędną - zbędny wydatek, chyba że ktoś bardzo
  • Odpowiedz