Wpis z mikrobloga

Dlaczego na lotnisku w Modlinie nie ma klimatyzacji? Zawsze tam jest ogromna duchota i ciasnota. Czy naprawdę przy takim ruchu pasażerskim nie stać Modlina na zainstalowanie tam klimatyzacji?
#modlin #lotnisko #warszawa
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Patryk4: z modlina się taniej lata więc oszczędzają jak mogą żeby zmaksymalizować zyski, nawet jakby był jeden sracz zatkany gównem i tak byliby klienci. Więc po co generować zbędne koszty, jakby prawo zezwalało to nie miałbyś tam nawet kibla za darmo tylko za opłatą dwie kabiny. Biały człowiek jak może lata z Chopina
  • Odpowiedz
@straszny_cham: Z pierwszej ręki i rzeczywistości w której żyje, w życiu bym nie poleciał z modlina, za bardzo szanuję swój czas który jest więcej wart niż pieniądze. Mieszkam przy warszawskich filtrach, jeżeli coś ci to w ogóle mówi, transfer na lotnisko zajmuje mi od 12 minut do 30 jeśli są korki i to już jest wystarczająca strata czasu
Modlin kojarzy mi się z cebulą, zapoconą moszną i brakami w uzębieniu
  • Odpowiedz
@Patryk4: kiedyś organizowałem event na kilkaset osób w halach na mińskiej, trzeba było dogrzać kosztowało to 30k za ogarniecie dmuchaw sprzetu, obsługi do tego, koszt którego nie przewidziałem
Myśle że klimatyzowanie dużych hal, które nie są dobrze izolowane jest sporym kosztem energii, może tam być klimatyzacja ale wiadomo przycinają na kosztach. Byle się mieścić w normach prawnych
Trochę siedzię w dużym biznesie i wiem że pewnym zyskiem jest redukcja kosztów.
  • Odpowiedz