Wpis z mikrobloga

Siedzę se na d*pie Morena Butt (1186 mnpm) I rozmyślam o życiu . Ta góra nie jest na trasie #pct , trzeba było odbić i iść ok 2-3 km, ale było warto . Cisza, śpiew ptaków , wiatr i ja ze swoimi myślami . Nikt z innych hajkerow raczej tu nie przychodzi . Chciałem isc szybciej żeby dotrzeć do kolejnej miejscowości i iść na śniadanie/ obiad , ale chyba pierwszy raz w życiu czuję że nie muszę się nigdzie spieszyć i wreszcie mogę przysiąść gdzieś i nic nie robić .
Wczorajszy dzień , nie był tym z łatwych. Przeszedłem ok 25 km , ale była to ciężka wędrówka . Goruñc przeokrutny , żadnej chmurki na niebie , nawet w cieniu było gorąco jak nie wiało . Wydaje mi się , że jak po wczorajszym nie poddałem się to na pewno dojdę do celu
Poniżej kilka zdjęć , w tym oboziwkosko wczorajsze
Jakby ktoś chciał to mój ślad jest na stravie
https://www.strava.com/athletes/zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
ChlopoRobotnik2137 - Siedzę se na d*pie Morena Butt (1186 mnpm) I rozmyślam o życiu ....

źródło: image_picker_48FD9192-CB73-4E0C-BCBA-CBCA6FE55F2E-29084-0000032F00A1ED5F

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChlopoRobotnik2137: a czy mi się zdaje czy Ty nie jechałeś czasem Alpe-Adria, całkiem niedawno? Jeśli tak to niezły z Ciebie wariat ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Na pierwszy rzut oka czapka wyglądała jak łysa głowa z szerokim karkiem, i pomyślałem "o kurna, IntruderXXL" xD
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: Podziwiam, sam zawsze miałem ochotę dokonać czegoś podobnego. Przymierzam się do TMB w przyszłym roku, ale to jest 8/9 dni w trasie, zawsze zastanawiałem się jak to jest iść tak miesiącami, to jest zupełnie inny poziom niż zwykły kilkudniowy czy nawet dwutygodniowy wypad.
  • Odpowiedz