Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@b0dyload: jak inaczej nie możesz się dostać to co masz do stracenia?

Powiesz, że uzależnienie tak Cię wyniszcza, że wolisz się zabić i skończysz na leczeniu uzależnień

Jak chcesz dzienny to, no cóż. Każdy chce dzienny
  • Odpowiedz
@b0dyload: No niestety na miejsca w lepszych ośrodkach trochę się czeka, co do samego szpitala to cóż one są do ratowania życia, jeśli skręt cię może zabić, to idz. Tylko nie mówi nic o samobóju bo dostaniesz info że posiedzisz tam z 2-3 miechy.

Btw jak poważnie chcesz odstawić opio to lepiej leć na zamknięty, dzienny to się sprawdza tylko jak kontynuacja leczenia
  • Odpowiedz
  • 0
@drakan8: chciałbym gdziekolwiek, bo zaraz skręt wejdzie i się boje.. jak mówie, rozpłakałem się z bezsilności bo wiem co mnie czeka, że się lrzekrece sam w domu.. ja brałem 6-8 cwiar dziennie (300-420zl), odstawienie tego to jest koszmar

W poniedziałek najszybciej, może będzie miejsce.. a co do tej pory ponad dwie doby? No nic lekarz nie może. Ofc inny może wypisać receptę za 200 na opiaty i problemu z tym
  • Odpowiedz
Czy do szpitala psychiatrycznego można się dostać w każdym momencie dnia tygodnia i doby?

– Czy zawsze jest jakiś lekarz?

– Czy w przypadku braku miejscu na standardowym detoksie, znajdzie się dla mnie miejsce w oddziale psychiatrycznym i otrzymam odpowiednie do mojego zespołu odstawiennego medykamenty?

@b0dyload: 1) tak
2) tak
3) jeśli uznają że potrzebujesz hospitalizacji to cię przyjmą
  • Odpowiedz