Wpis z mikrobloga

@1-1-1-1: a potem wrzucają płaczliwe rolki z komunikacji jak kobieta/kobieta w ciąży stoi a mężczyźni siedzą. A niech spierlają. Ustąpisz miejsca i jeszcze policję na ciebie wezwie. Zakładam słuchawki i patrzę za okno, to nie czasy na jakieś miłe odruchy.
  • Odpowiedz
idzie podejrzany dziad w moją stronę

@1-1-1-1: popełnił największą zbrodnię i powinien za to odpowiedzieć: był brzydki..

swoją drogą gdzie Ty takie wpisy znajdujesz? To jest tiktok?
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: dlatego ja nie podchodzę do kobiet, nie próbuje na siłę pomagać - chce pomocy to poprosi a w pracy jak wchodzi kobieta do windy i mielibyśmy jechać samemu to wysiadam i idę schodami albo czekam na następną.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: widziałem tego tiktoka, gość podszedł spytać czy pomóc ona powiedziała NIE i kończy się filmik xddd sama przyznała, że powiedziała NIE i sobie poszedł, ale tiktoka i tak wstawiła XD dobrze, że jak otwieram komuś drzwi albo spytam czy pomóc to nie trafiam na takie odklejone szajbuski
  • Odpowiedz
widziałem tego tiktoka, gość podszedł spytać czy pomóc ona powiedziała NIE i kończy się filmik xddd sama przyznała, że powiedziała NIE i sobie poszedł

@Waiter98: Musze w koncu obczaic Tiktoka, bo widze ze grube akcje mnie omijaja ;D
Nie oceniam, kazdy sie relaksuje w inny sposob ;)
  • Odpowiedz