Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie) Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
@dominges08: ta lewa strona gdzie miałeś 61kg i 182 to albo waga zaniżona albo wzrost zawyżony. Chyba, że miałeś zero mięśni i sam tłuszcz. Mam 180, 67 kg i wyglądam w c--j szczuplej. Z tym, że mam bf bardzo niski.
@WhiskeyIHaze: @seniorwykopek no wtedy niestety było tylko tyle i przy takim wzroście, wiem na pewno bo w tym samym roku miałem kwalifikacje wojskową xdd
@raseri: siłka nie moja ale to taka piwniczna mordownia, właściciel to mój kumpel xdd Wciąż ja jak robie sobie zdjęcia to w takich godzinach co nikogo nie ma, a jak ktoś jest to się pytam kulturalnie czy mu nie przeszkadza, ale z tym też nie ma problemu, tutaj każdy się zna ze sobą xd
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
PobierzZróbmy łańcuszek niech każdy mikrokoks zacznie pokazywać swoje metamorfozy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli kulturysta lub hybrydowy atleta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przegro_pisarz: pół kulturysta pół trójbojarz bo jestem słaby ale za to spasiony ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@davvidofff: Nie jestem jeszcze tatą, nie mam nawet samicy XD ( ͡~ ͜ʖ ͡°) (╥﹏╥)
Ale łapa urosła jak u popeya.
Chyba że siłka twoja.
Wciąż ja jak robie sobie zdjęcia to w takich godzinach co nikogo nie ma, a jak ktoś jest to się pytam kulturalnie czy mu nie przeszkadza, ale z tym też nie ma problemu, tutaj każdy się zna ze sobą xd