Wpis z mikrobloga

51 355,01 - 14,05 - 12,37 - 12,73 - 14,23 - 21,37 = 51 280,26

Ach piątek piąteczek piątunio (ʘʘ)
Od poniedziałku coś tam ciułałem jakieś dyszki, minipapatoniki i takie tam - ale miałem w głowie jakiś papaton jeszcze przed weekendem ( ͡º ͜ʖ͡º)

Planowałem to na czwartek, ale wylazła mi dodatkowa robota w nocy i za późno wstałem. Nic to, spróbujemy w piątek. Budzik na 4:09 i w kimono jeszcze przed północą. O dziwo wstałem bez problemów, ale nie poszło aż tak sprawnie jak planowałem - a to szukanie ciuchów, a to karmienie kota - koniec końców wybiegłem o 4:39. Prosto w cudownie rzęsisty deszcz ( ͜ʖ)

Tak, kiedyś nie lubiłem startów w deszczu. Ale to było kiedyś. W porównaniu do wczorajszego porannego upału (było bodajże 16°C) dzisiejszy bieg to był cudowny relaks ( ͜) Tak, chlupotanie w butach ciut przeszkadzało, ale tylko ciut ( ͡ ͜ʖ ͡)

Było fajnie, tym razem bez zakupów - wszystko w domu było. Dotarłem o 6:38, szybka kąpiel i start w codzienność.

Miłej reszty piątunia! ❤️

#sztafeta #bieganie #2137 #enronczlapie #biegajzwykopem #ruszkrakow
enron - 51 355,01 - 14,05 - 12,37 - 12,73 - 14,23 - 21,37 = 51 280,26

Ach piątek pią...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron: fajnie, że jakiś biegacz z fejsa jest również na wykopie. Powiem ci, że masz dobrą reputację w świecie bigowym, ludzie pozytywnie o Tobie piszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@rbk17 czasem mnie ktoś zaskoczy na zawodach tekstem "a, to ty co biegasz goły zimą" xD
I raczej to biegacz z wykopu wszedł na fejsa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@Anoniemamowy jestem generalnie adminem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale zajmuję się wszystkim, jak trzeba to i po ścianach latam wieszając kamery czy latam z wiertarą instalując alarmy tudzież automatykę domową.
  • Odpowiedz
  • 1
@soule z reguły nic, zwłaszcza gdybbieg przed 5 rano. Jeśli coś później typu 7 rano to zjem jakiegoś banana albo coś słodkiego do kawy. Ale generalnie to na czczo biegam.
  • Odpowiedz