Aktywne Wpisy

lubie-sernik +66
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +50
źródło: 1000005259
Pobierz

Ach piątek piąteczek piątunio (ʘ‿ʘ)
Od poniedziałku coś tam ciułałem jakieś dyszki, minipapatoniki i takie tam - ale miałem w głowie jakiś papaton jeszcze przed weekendem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Planowałem to na czwartek, ale wylazła mi dodatkowa robota w nocy i za późno wstałem. Nic to, spróbujemy w piątek. Budzik na 4:09 i w kimono jeszcze przed północą. O dziwo wstałem bez problemów, ale nie poszło aż tak sprawnie jak planowałem - a to szukanie ciuchów, a to karmienie kota - koniec końców wybiegłem o 4:39. Prosto w cudownie rzęsisty deszcz (♥ ͜ʖ♥)
Tak, kiedyś nie lubiłem startów w deszczu. Ale to było kiedyś. W porównaniu do wczorajszego porannego upału (było bodajże 16°C) dzisiejszy bieg to był cudowny relaks (- ͜-) Tak, chlupotanie w butach ciut przeszkadzało, ale tylko ciut (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Było fajnie, tym razem bez zakupów - wszystko w domu było. Dotarłem o 6:38, szybka kąpiel i start w codzienność.
Miłej reszty piątunia! ❤️
#sztafeta #bieganie #2137 #enronczlapie #biegajzwykopem #ruszkrakow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZ Pana to jest jednak charpagan.└[⚆ᴥ⚆]┘
Wzajemnie.(づ•﹏•)づ
I raczej to biegacz z wykopu wszedł na fejsa ( ͡º ͜ʖ͡º)