Mógłbym mieć w------e bo mój samochód spełnia normy ale dopisałem się właśnie do obwodu w Krakowie aby zagłosować w #referendum #krakow bo nie lubię jak się karze ludzi tylko za to że są biedni #sct
@BedeKsiedzemJakMojTata: to się teraz dowiedz skąd ma hajs i co ma za uszami Jaśko nakręcający ludzi na referendum. A to tylko wierzchołek góry lodowej. Politycy wykorzystali temat SCT do robienia własnych przekrętów, a ludzie to przyjęli i się cieszą, że po odwołaniu będą mogli wjechać smrodami do miasta. Tylko jakie to pociągnie za sobą konsekwencje związane z półświatkiem polityczno-przestępczym to już niespecjalnie biorą pod uwagę.
@KOLEGAMAMY: nie fikołek, zauważenie ciągów przyczynowo - skutkowych, na które najwyraźniej nie masz żadnych argumentów im przeczącym. A to są trochę ważniejsze sprawy niż kwestia wjazdu do miasta za symboliczną opłatą. Inwektywy sobie podaruję i zachowam poziom w przeciwieństwie do ciebie.
@BedeKsiedzemJakMojTata: Mimo iż jestem mieszkańcem Krakowa i mogę wjeżdżać moim atutem z 82 roku jak i 90 to i tak idę na referendum. Niestety zabijają mi moje hobby. Przez to debilne SCT nie ma spotkań klasycznych samochodów w Krakowie!
@kasiknocheinmal: a mogli zrobić sct jak Katowice to by nie było. Zresztą od dawna było wiadome, że sct będzie jednym z gwoździ do trumny Miszalskiego. Sam sobie narobił biedy. Ja też idę głównie z powodu sct na referendum. Mógł słuchać mieszkańców a nie robić k**** z demokracji
@Lardor: a patrzysz trochę dalej i szerzej niż kwestia samochodów czy zupełnie nie i interesuje cię tylko to czy są spotkania klasyków (swoją drogą zabytki przecież mogą jeździć, więc jaki problem ze spotkaniami)?
bo nie lubię jak się karze ludzi tylko za to że są biedni
@BedeKsiedzemJakMojTata: i ja też nie lubię, nie popieram SCT w obecnej formie. ale jak widzę, również na drogach Krakowa, jak jedzie auta i zostawia za sobą słup białego dymu, to mnie ch*j strzela. Badanie spalin jest obowiązkowe na każdym przeglądzie a mimo to jeżdżą takie spalarnie po drogach. Prawda jest taka, że biednych ludzi nie stać na
@kasiknocheinmal: patrzę szerzej i widzę, że sct to bubel. A korki to problem debilnego budowania skrzyżowań i złej organizacji świateł. Więcej Luakszow franków w ztp i lobby rowerowego to na pewno sytuacja się poprawi
@misk4cy: tylko SCT tych aut nie zniweluje. (⌐͡■͜ʖ͡■) Te auta płacą 5 zł za wjazd i wjeżdżają. Plus mam znajomego co jest mieszkańcem ma auto z 2012 z dieslem i usunął całą ekologię z auta i sobie jeździ jak gdyby nigdy nic
@Lardor: no to biorąc udział w tym politycznym cyrku spowodujesz jeszcze większe problemy, nie tylko związane z ruchem na drogach. Zastanów się kto ten cyrk finansuje i pomyśl czy chcesz, żeby finansował przyszłego rządzącego miastem i jemu podległych.
@kasiknocheinmal: xddddddddddddddd walne ze śmiechu. Wypędze typa który się bawi w niepotyzm i zatrudnia na stołki swoich kolesi bez ambicji w tym Szczęsnego Filipiaka po zawodówce. Chodziłem na konsultacje w sprawie SCT i widziałem, jak ich demokracja już wtedy piekła. Od samego początku referendum stwierdziłem, że idę i już dawno zastanowiłem się. Pora pokazać, KO demokrację której się tak boją i ich szczypie. Tak jest idę na referendum miłości!
@rybeczka: Witamince nie przemówisz, to jest zaślepiony wyborca KO. Choć by skały srały i tak poleci głosować na Miszalskiego. Możesz jej dawać przykłady i ona i tak swoje klapki na oczach.
@BedeKsiedzemJakMojTata: postawa godna pochwały. Moje auto też spełnia wymogi SCT a do tego mieszkam w Krakowie więc byłbym zwolniony ale mam niszczalskiemu wiele do zarzucenia więc chętnie zobaczę jak traci koryto.
@rybeczka: dlatego w tym kraju jak będzie rządzić PiS i PO w kółko to się nigdy nic nie zmieni. Obydiwe partię to wrzód na dupie tego narodu. A KO w miastach to mafia pełna układzików dlatego starają się za wszelką cenę zniechęcać do referendum i obrzydzać co jest śmieszne. Partia która mówi, że jest demokrstyczna a demokracja ich szczypie. Gdyby nie SCT to bym dalej latał głosować na KO a
@kasiknocheinmal: też wiedzę co się dzieje i widzę, że tam niezłe przekręty muszą być wśród ludzi Miszalskiego. Liczę, że po referendum któryś z tych KOlesi beknie w pierdlu.
Gdyby idea referendum powstała wcześniej,
@BedeKsiedzemJakMojTata: i ja też nie lubię, nie popieram SCT w obecnej formie. ale jak widzę, również na drogach Krakowa, jak jedzie auta i zostawia za sobą słup białego dymu, to mnie ch*j strzela. Badanie spalin jest obowiązkowe na każdym przeglądzie a mimo to jeżdżą takie spalarnie po drogach. Prawda jest taka, że biednych ludzi nie stać na
@BedeKsiedzemJakMojTata: czyli jesteś przeciwko mandatom za paleniem śmieciami i wyrzucaniem złomu do lasów?
Niech się wezmą za to co Nas otacza a nie za jakiś swój wymysł bo unia nakazała ....
@Lardor: nie głosowałam na Miszalskiego tak w kwestii ścisłości. Zwyczajnie widzę co się dzieje i na referendum z tego powodu właśnie nie idę.