Wpis z mikrobloga

@BedeKsiedzemJakMojTata: to się teraz dowiedz skąd ma hajs i co ma za uszami Jaśko nakręcający ludzi na referendum. A to tylko wierzchołek góry lodowej. Politycy wykorzystali temat SCT do robienia własnych przekrętów, a ludzie to przyjęli i się cieszą, że po odwołaniu będą mogli wjechać smrodami do miasta. Tylko jakie to pociągnie za sobą konsekwencje związane z półświatkiem polityczno-przestępczym to już niespecjalnie biorą pod uwagę.

Gdyby idea referendum powstała wcześniej,
  • Odpowiedz
@KOLEGAMAMY: nie fikołek, zauważenie ciągów przyczynowo - skutkowych, na które najwyraźniej nie masz żadnych argumentów im przeczącym. A to są trochę ważniejsze sprawy niż kwestia wjazdu do miasta za symboliczną opłatą. Inwektywy sobie podaruję i zachowam poziom w przeciwieństwie do ciebie.
  • Odpowiedz
  • 23
@BedeKsiedzemJakMojTata: Mimo iż jestem mieszkańcem Krakowa i mogę wjeżdżać moim atutem z 82 roku jak i 90 to i tak idę na referendum. Niestety zabijają mi moje hobby. Przez to debilne SCT nie ma spotkań klasycznych samochodów w Krakowie!
  • Odpowiedz
  • 20
@kasiknocheinmal: a mogli zrobić sct jak Katowice to by nie było. Zresztą od dawna było wiadome, że sct będzie jednym z gwoździ do trumny Miszalskiego. Sam sobie narobił biedy. Ja też idę głównie z powodu sct na referendum. Mógł słuchać mieszkańców a nie robić k**** z demokracji
  • Odpowiedz
@Lardor: a patrzysz trochę dalej i szerzej niż kwestia samochodów czy zupełnie nie i interesuje cię tylko to czy są spotkania klasyków (swoją drogą zabytki przecież mogą jeździć, więc jaki problem ze spotkaniami)?
  • Odpowiedz
bo nie lubię jak się karze ludzi tylko za to że są biedni

@BedeKsiedzemJakMojTata: i ja też nie lubię, nie popieram SCT w obecnej formie. ale jak widzę, również na drogach Krakowa, jak jedzie auta i zostawia za sobą słup białego dymu, to mnie ch*j strzela. Badanie spalin jest obowiązkowe na każdym przeglądzie a mimo to jeżdżą takie spalarnie po drogach. Prawda jest taka, że biednych ludzi nie stać na
  • Odpowiedz
  • 6
@kasiknocheinmal: patrzę szerzej i widzę, że sct to bubel. A korki to problem debilnego budowania skrzyżowań i złej organizacji świateł. Więcej Luakszow franków w ztp i lobby rowerowego to na pewno sytuacja się poprawi
  • Odpowiedz
  • 5
@misk4cy: tylko SCT tych aut nie zniweluje. ( ͡ ͜ʖ ͡) Te auta płacą 5 zł za wjazd i wjeżdżają. Plus mam znajomego co jest mieszkańcem ma auto z 2012 z dieslem i usunął całą ekologię z auta i sobie jeździ jak gdyby nigdy nic
  • Odpowiedz
@Lardor: no to biorąc udział w tym politycznym cyrku spowodujesz jeszcze większe problemy, nie tylko związane z ruchem na drogach. Zastanów się kto ten cyrk finansuje i pomyśl czy chcesz, żeby finansował przyszłego rządzącego miastem i jemu podległych.
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: z tymi samochodami to pojechali xD szerzej? to coś Ci pokażę jak w Krakowie wygląda ekologia ...

Niech się wezmą za to co Nas otacza a nie za jakiś swój wymysł bo unia nakazała ....
rybeczka - @kasiknocheinmal: z tymi samochodami to pojechali xD szerzej? to coś Ci po...
  • Odpowiedz
  • 11
@kasiknocheinmal: xddddddddddddddd walne ze śmiechu. Wypędze typa który się bawi w niepotyzm i zatrudnia na stołki swoich kolesi bez ambicji w tym Szczęsnego Filipiaka po zawodówce. Chodziłem na konsultacje w sprawie SCT i widziałem, jak ich demokracja już wtedy piekła. Od samego początku referendum stwierdziłem, że idę i już dawno zastanowiłem się. Pora pokazać, KO demokrację której się tak boją i ich szczypie. Tak jest idę na referendum miłości!
  • Odpowiedz
  • 6
@rybeczka: Witamince nie przemówisz, to jest zaślepiony wyborca KO. Choć by skały srały i tak poleci głosować na Miszalskiego. Możesz jej dawać przykłady i ona i tak swoje klapki na oczach.
  • Odpowiedz
Choć by skały srały i tak poleci głosować na Miszalskiego

@Lardor: nie głosowałam na Miszalskiego tak w kwestii ścisłości. Zwyczajnie widzę co się dzieje i na referendum z tego powodu właśnie nie idę.
  • Odpowiedz
  • 8
@rybeczka: dlatego w tym kraju jak będzie rządzić PiS i PO w kółko to się nigdy nic nie zmieni. Obydiwe partię to wrzód na dupie tego narodu. A KO w miastach to mafia pełna układzików dlatego starają się za wszelką cenę zniechęcać do referendum i obrzydzać co jest śmieszne. Partia która mówi, że jest demokrstyczna a demokracja ich szczypie. Gdyby nie SCT to bym dalej latał głosować na KO a
  • Odpowiedz
  • 3
@kasiknocheinmal: też wiedzę co się dzieje i widzę, że tam niezłe przekręty muszą być wśród ludzi Miszalskiego. Liczę, że po referendum któryś z tych KOlesi beknie w pierdlu.
  • Odpowiedz