Wpis z mikrobloga

Cicho coś na tych tagach malarskich, to pomyślałem, że wrzucę post z dzienniczkiem malarskim na temat pewnej damy ( ͡º ͜ʖ͡º)

Otóż malowanie idzie, ale idzie jak po grudzie. Niemniej powoli gdzieś tam na horyzoncie koniec zaczyna być widoczny. I nie powiem, choć skala męcząca, to satysfakcja jest :)

#hobby #modelarstwo #figurki #malowaniefigurek #diablo4
Majku_ - Cicho coś na tych tagach malarskich, to pomyślałem, że wrzucę post z dzienni...

źródło: 111

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majku_: to mnie zawsze zastanawia jak oglądam na reddicie zdjęcia malowanych figurek. Praca już dawno skończona, wszystko ładnie elegancko i podpis pod zdjęciem "nie oceniajcie - nie skończne jeszcze dużo roboty work in progress".

Jaki kurde work, co ty jeszcze zamierzasz z greenstuff wacka jej dokleić?!
  • Odpowiedz
  • 0
@GaldCC: wacka to może niekoniecznie, ale istotnie kilka odstających części nadal brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i na tym, co widać tutaj, widać również pewne niedociągnięcia, które zostaną dociągnęte w swoim czasie.
Tu jest przymiarka, jak to będzie wyglądało po złożeniu i sklejeniu: https://wykop.pl/wpis/85548289/dzienniczek-malarski-kolejny-etap-gdy-siadalem-do-
@Majku_ +14
Dzienniczek malarski.
Kolejny etap. Gdy siadałem do tej figurki sądziłem, że większa figurka to więcej frajdy, ale teraz z całą pewnością mogę powiedzieć, że nie. Idzie jak po grudzie. To będzie długa podróż.

Większość części na zdjęciu jest oczywiście złożona luzem, bez kleju, stąd dziwne szczeliny tu i
  • Odpowiedz