Aktywne Wpisy

broker +71

Krupier +52
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Otóż malowanie idzie, ale idzie jak po grudzie. Niemniej powoli gdzieś tam na horyzoncie koniec zaczyna być widoczny. I nie powiem, choć skala męcząca, to satysfakcja jest :)
#hobby #modelarstwo #figurki #malowaniefigurek #diablo4
źródło: 111
Pobierzźródło: 222
Pobierzźródło: 333
Pobierzźródło: 444
PobierzJaki kurde work, co ty jeszcze zamierzasz z greenstuff wacka jej dokleić?!
Tu jest przymiarka, jak to będzie wyglądało po złożeniu i sklejeniu: https://wykop.pl/wpis/85548289/dzienniczek-malarski-kolejny-etap-gdy-siadalem-do-
Kolejny etap. Gdy siadałem do tej figurki sądziłem, że większa figurka to więcej frajdy, ale teraz z całą pewnością mogę powiedzieć, że nie. Idzie jak po grudzie. To będzie długa podróż.
Większość części na zdjęciu jest oczywiście złożona luzem, bez kleju, stąd dziwne szczeliny tu i