Wpis z mikrobloga

2-letnia metamorfoza mojego podopiecznego (siebie)

Wiem że dopiero wrzucałem to zdjęcie ale zauważyłem że w środę minęło mi równo dwa lata odkąd zacząłem swoją przygodę z siłownią bardziej na serio. Na obu zdjęciach jest ta sama waga ~130 kg

W tym czasie zaliczyłem progres siłowy
Przysiad 140 -> 280
Płaska 130 -> 210
Martwy 140 -> 330
OHP 80 -> 140

Więcej grzechów nie pamiętam, za repostowanie tego samego zdjęcia żałuje i pragnę się poprawić

#odchudzanie #mikrokoksy #silownia #chwalesie
Pan_Szeryf - 2-letnia metamorfoza mojego podopiecznego (siebie)

Wiem że dopiero wrzu...

źródło: meta

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Szeryf: już miałem psioczyc na wykop że jak wrzucałeś jak nic nie było, ale wtedy nie dałeś tagu siłownia ( ͡° ͜ʖ ͡°).

A tak to jedz i rośni nam wielki jak Jowisz.
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf: jak gardzę tym słowem, tak jednak przyznaję, że niezły total ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co teraz, dalej schodzisz z bf, podbijasz ciężary, czy tren i wszystko na raz?
  • Odpowiedz
  • 3
@arclex: Dziękuje :)

Chce zrzucić trochę kilo i podbić cardio bo za miesiąc jadę na Summer Punch Festival i chce wyjść z niego bez zawału serca + pommogować trochę metalheadów bo pojadę w koszulce Sleep Token (dla nieobeznanych to tak jakby w barwach Lech Poznań wejść do siedziby Legii Warszawa) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

btw. mam dwa wolne miejsca w aucie jakby ktoś się chciał zabrać
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf: akurat gdyby nie 130kg, to wziąłbym to za 100% żart, bo znam gościa, który boksuje, a przy 63kg strzelił ponad 1g testosteronu (nie wiemy, ile dokładnie, ale jego test 300 okazał się być BARDZO overdosed i w sumie po dziś dzień nie wiemy, jak oni to ugotowali, bo nie był to jakiś turbo długi estr), 600mg trenu i jeszcze coś.
  • Odpowiedz