Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +1159
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +65
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze nawet na google maps widać, że to miejsce jest zacienione przez pobliskie wieżowce więc tak, drzewka na pewno będą miały doskonałe warunki i wcale nie uchną przez brak wody i światła.
#warszawa #polskiedrogi #urbanistyka #motoryzacja
źródło: image
Pobierz@SzubiDubiDu: powiedz tym drzewkom na Nowogrodzkiej, 100 metrów od tego miejsca, że między blokami powinny już dawno uschnąć. Wykopek botanik urbanista za dychę.
BulDópska jak zwykle o miejsca parkingowe i swoje dupsko wożone puszką, gdzie każda uliczka dookoła obstawiona samochodami, al Jerozolimskie jeden wielki parking, pod Pałacem parkingi, Centralna wielki parking. Ale nie, ODBIERAJO
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli: no ciekawe czemu? Zlikwidujmy jeszcze jeden parking. Na pewno wtedy nie będą parkować na ulicach. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
W Wąchocku są dwa miejskie kible w odległości 200 metrów od siebie. Równo między nimi leży g---o w odległości 100m od jednego i 100m od
parking dla mieszkańcow likwidują, powiadasz?
https://www.google.com/maps/@52.2286543,21.0115869,3a,40.7y,329.83h,90.08t/data=!3m7!1e1!3m5!1sZK0613xIlrGxw5du5I2AZw!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-0.07539090124983261%26panoid%3DZK0613xIlrGxw5du5I2AZw%26yaw%3D329.8285292399564!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDUwMi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Więc zróbmy tak żeby były jeszcze bardziej obstawione, bo będzie jeszcze mniej miejsc
źródło: obraz_2026-05-08_093024744
PobierzSpokojnie można dodać te drzewa i zostawić parking.
No nie, nie może być tak żeby dosłownie ścisłe centrum stolicy Polski jakoś wyglądało i nie było jednym wielkim parkingiem, kto to widzioł.
Gadanie, dosłownie w każdym mieście są problemy z parkowaniem, zaczynając od małych powiatowych gdzie w centrach są opłaty za parkowanie. Piszesz tak tylko żeby wzmocnić przekaz i pokazać, że tylko ta 'elita z warszawki' chce utrudniać życie biednym ludziom
O nie! Tylko nie ładniejsze miasto! Tylko nie drzewa! Tylko nie miejsce, do którego można wyjść, posiedzieć, z kimś się spotkać!
Koniecznie wszystko zas*ać parkingami i zastawić samochodami, a potem narzekać, jaka ta Polska brzydka i że na zachodzie mają