Wpis z mikrobloga

• 55
@mkorsov: śmieszne to wszystko, bo VAT na stałe podniósł PiS, stocznię gdańską osobiście sprzedawał kaczyński, a największym skandalem w sferze taśmowej było to, że Sikorski przewidział, że PiS będzie obciągał Amerykanom xD
  • Odpowiedz
@Kruk_: Ja p------e coraz gorsze te briefingi od komisarza prowadzącego dostajecie

Jeszcze przypisywaie afery PO, PISowi kiedy to prokuratura Tuska zrobiła wszystko żeby jak najbardziej opóźnić śledztwo, wydanie ostrzeżeń i dać czas na ucieczke i zatarcie śladów każdemu zamieszanemu xD

Dlatego PiS od razu zmniejszył VAT do 22%. Bo to nie było wcale tak, że przedłużali?

@BreathDeath: PIS już nie rządzi, co stoi na przeszkodzie Tuskowi?
  • Odpowiedz
@mkorsov: Jaka dezercja? Dezercja waszych mózgów z głowy gdy zagłosowaliście za PIS?

@KochanekAdmina Przypomnij mi kto zawetował ustawę w sprawie rynku kryptowalut oraz fundacje polityków jakich partii dostały dofinansowania od Zondy? A pewnie Tusk kazał Kralowi pogrążyć czystą jak łza opozycję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PopeLeon Pod jakim względem? Według mnie to było największe g---o a tylko dlatego, że swego czasu mieliśmy trochę autonomii
  • Odpowiedz