Aktywne Wpisy

Kampinos +76
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz
krucjan +131

źródło: temp_file6685541421144108785
PobierzZauważyliście, że to jest AI panowie?
- Zobaczcie w tle jak się marszczy i wygładza kołdra,
- czemu jak się kot kładzie to podnosi się kołdra i widać kobiecie usta?
Osobiście mnie to przeraża, że tak ciężko ludziom jest już odróżnić rzeczywistość od realnych filmów.
@Fyuio: A według mnie to nie jest AI. Tam z tyłu buszuje inny kot. Stało się to co wszyscy podejrzewali, że się stanie. Każdy wszędzie widzi spisek i AI. A to zwykły filmik. Zaznacz mi proszę na zrzucie ekranu co
- ten kot w tle pojawa się znikąd - miejsce, które zaznaczyłem też sie rusza samo z siebie.
Jak powiększycie gifa to to wyraźnie widać.
źródło: image
PobierzDla mnie to jest zwykły film
Nie będę Cię przekonywać
@hpiotrekh: @Fyuio: on skacze z lewa na prawo jak jakis glitch w kreacji wideo. dla mnie to tez smierdzi AI. trafilem raz w banke takich AI slopow z nocnych nagran zwierzat, bo szukalem takiego smiesznego filmiku jak wbiegl kot jadacy na psie grajacy na akordeonie XD ten obraz i jego nocna wersja jest zbyt ostra
@Fyuio: co to znaczy znikąd? koty potrafią skakać z d--y, a on jest po prostu poza kadrem. Równie dobrze mógł się z tym drugim chwilę wcześniej bawić.
Też jestem wyczulony na to g---o, zwłaszcza w reklamach jak drą p---ę w ten sam sposób.
W tym gówienku nie będę się ani dłużej nad tym zastanawiał, ani nikogo przekonywał czy słuchał wyjaśnień ( ͡° ͜ʖ
Teraz wszystko będzie EJ AJ em, nawet jeżeli nic na to nie wskazuje
źródło: image
Pobierz@dzek: lepiej miec troche watpliwosci niz lykac wszystko jak pelikan. oczywiscie dzieje sie to bez powodu, prawda? wystarczy wejsc na social media by dostrzec jak ludzi smieszy content, ktory jest fejkiem, ale o tym nie wiedza i sie podniecaja rzeczywistoscia danej sytuacji.
Ale też atakowanie wszystkich wokół jest/będzie męczące, bo oczywiście oskarżający będzie każać drugiej stronie udowodnić, że to NIE AI, jednocześnie przysrywając się do każdego kwadracika z kompresji, że to niezbity dowód