Wpis z mikrobloga

Mam sobie takie stare radio, do którego nie mam rodzinnego sentymentu, mam fajniejsze radio, gramofon chciałabym inny, więc bez żalu chcę sobie je przerobić na wysoką szafkę ze skrytką. Ot, wywalić bebechy. I jak drewno mam fajnym w stanie, tak elementy plastikowe są bleh, obleśne. Pożółkłe toto, lepkie pomimo wyczyszczenia, nie podoba mi się tak. Moje pytanie brzmi - czy macie jakieś sposoby przywrócenia takiego plastiku do lepszej świetności ALBO pomalowania go, żeby wyglądał dobrze? Dobrze znaczy dobrze, nie pędzlem ze smugami, a jeszcze ma te rowki, skosy itp. Mam wielki pistolet do malowania, wolałabym nie kupować aerografu xd (chociaż jak teraz patrzę to mają normalne ceny, nie jak 15 lat temu kiedy go potrzebowałam XD) Elementy ruchome jeszcze są ok, ale ta plastikowa fasada jest najgorsza :/

#renowacja #modelarstwo #autodetailing #zlomnik bo wy się babracie w starych plastikach XDDD #radio #prl
lunaria - Mam sobie takie stare radio, do którego nie mam rodzinnego sentymentu, mam ...

źródło: IMG_6157

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
(Żeby nie było, zdjęcie z neta, mam identyko, z lenistwa kanapowego nie chce mi się schodzić na dół obcykać swoje XD)
  • Odpowiedz