Aktywne Wpisy

Qurvinox +510
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

troglodyta_erudyta +124
Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

@elofrytki: Rel, moja 18
( Julka da mu tej nocy swój pierwszy raz )
W furze która ojciec dal mu (BMW mpower)
I blika dostanie od matki na drobne zakupy w galerii (3-4k)
Nic
źródło: images
Pobierz.... Życie
@elofrytki: takich ludzi dających dzieciom takie prezenty jest pewnie kilka rodzin w skali kraju. Po c--j ty żyjesz ich (ustawionym pod instaraka) życiem?
Chyba czekolada/tofifi/fafaello, albo najwyżej nowa bluza
@elofrytki: o psie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie racja xD dostaniesz 70 zł na NOWE DOBRE SPODNIE HAHA
NIECH MLODY MA
NIECH WIDAC
btw mój brat dostał w 2022 od starych i babci 1.5k pln
I stara żeby kupił sb
(╥﹏╥)
Jak można dzieci zrobić w takich warunkach
Matka 1.5 etatu j---e całe życie a ojciec nigdy nic idź wchuj
@elofrytki: To akurat prawda, jak ci starzy nic nie dadzą i g---o cię nauczą bo sami nic nie potrafią to nie powinni oczekiwać nic innego po dziecku.
Tak Oskarek zostanie prawnikiem ale o tym ,że jego stary jest właścicielem kancelari prawnej to
@gorobei: hahahahahahahahaha. Hahahahahahahahaha. Aż się posikałem że śmiechu. Hahahahahaha.
Ćwiczenia mięśni dna miednicy i/lub lekarz.
@elofrytki: idź do woja! ja byłem. najlepsza decyzja w życiu ever. Odetniesz się od toksycznej rodziny, zarobisz i odłożysz trochę pieniędzy, może Ci się spodoba i wylądujesz w fajnej jednostce typu jakiś batalion w 21BSP. W międzyczasie studia i możesz na luzie
Mam studia
A w robocie jestem bo nie ma zapierodlu
Konkurencja daje 30-50proc więcej ale nie wiem czy nie musiałbym z---------ć xXD
źródło: IMG_5697
PobierzEdit: względnie jesteś żywym dowodem na to że przegrywskie mędzenie że się nie da i że isołwa, to pieprzenie.
No dokładnie
Przed samą 30 zacząłem normlany hajs zarabiać
I to tylko hajs
Zero dóbr materialnych bez M2 itp