Wpis z mikrobloga

• 24
Oski był w górach ze swoją Julka
( Julka da mu tej nocy swój pierwszy raz )

W furze która ojciec dal mu (BMW mpower)
I blika dostanie od matki na drobne zakupy w galerii (3-4k)

Nic
elofrytki - Oski był w górach ze swoją Julka 
( Julka da mu tej nocy swój pierwszy ra...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
W furze która ojciec dal mu (BMW mpower)

@elofrytki: takich ludzi dających dzieciom takie prezenty jest pewnie kilka rodzin w skali kraju. Po c--j ty żyjesz ich (ustawionym pod instaraka) życiem?
  • Odpowiedz
Bo mnie starzy równają do insta bananów co mają same 5 i ruchają najlepsze suki i wydaje im się że ja też mogę ale mi się nie chce

@elofrytki: To akurat prawda, jak ci starzy nic nie dadzą i g---o cię nauczą bo sami nic nie potrafią to nie powinni oczekiwać nic innego po dziecku.

Tak Oskarek zostanie prawnikiem ale o tym ,że jego stary jest właścicielem kancelari prawnej to
  • Odpowiedz
takich ludzi dających dzieciom takie prezenty jest pewnie kilka rodzin w skali kraju.

@gorobei: hahahahahahahahaha. Hahahahahahahahaha. Aż się posikałem że śmiechu. Hahahahahaha.
  • Odpowiedz
Bo mnie starzy równają do insta bananów co mają same 5 i ruchają najlepsze suki i wydaje im się że ja też mogę ale mi się nie chce

@elofrytki: idź do woja! ja byłem. najlepsza decyzja w życiu ever. Odetniesz się od toksycznej rodziny, zarobisz i odłożysz trochę pieniędzy, może Ci się spodoba i wylądujesz w fajnej jednostce typu jakiś batalion w 21BSP. W międzyczasie studia i możesz na luzie
  • Odpowiedz