Wpis z mikrobloga

Będę może nieobiektywny, ale ja tam lubię Weronikę XD Dziś rozbroiło mnie gdy paradowała z twarzą w farbie, szczególnie przed Martą. Raczej inne dziewczyny na jej miejscu nie chciałyby się tak pokazać przed potencjalną rywalką, tylko byłoby MUSZĘ SIĘ POMALOWAĆ

Może i psycha jej siada, ale wolę już kogoś takiego niż egotopy przekonane o swojej zajebisto*** i bez dystansu do siebie
#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mazda21: bardzo irytuje mnie powszechne używanie określenia choroba dwubiegunowa w sytuacji kiedy ktoś ma zmienne nastroje czy nie może się zdecydować. Dobrze by było żeby wreszcie ludzie się nieco dokształcili i przestali p-------ć bez sensu. To jest tak samo w---------e jak używanie bynamniej zamiast przynajmniej i wyrafinowana zamiast wyrachowana.
  • Odpowiedz
@mazda21: z chad to ma niewiele wspólnego… nic mnie tak nie wkurza jak diagnozowanie wszystkich po kolei i to jakimiś randomowymi chorobami o których się nic nie wie. Wyszło love is blind i tam też nagle samozwańczy psychiatrzy i psychologowie się odpalili
  • Odpowiedz
@martin2345: tez lubie Werke, miala swoje jazdy i odklejki na poczatku, ale tez zakladam, ze to raczej presja przez kamery i wrzucenie sie w takie niecodzienne srodowisko, ten comeback po przerwie ogolnie bardzo na jej korzysc. Marte lubilam w sumie zanim odpadla a teraz bardzo na minus po powrocie.. Co do reszty komentarzy dot. kanapowego diagnozowania - tez bym sie nie zgodzila, tak jak czesto latwo powiedziec czy ktos zawiewa
  • Odpowiedz