#hotelparadise Czy ktoś już miał myśl, że Andrzej doskonale wiedział, kiedy się poważnie wnerwić na swoją partnerkę? :) Wszak tam jedna z dwóch "nowych" zaraz będzie do wzięcia :)
@MajaF1a: ja miałam myśl i to od dawna, że on się męczy i udaje dla przetrwania. W ich parze wszystko jest jakieś wymuszone, udawane i sztuczne. Mgr Biegalska jest dla nas wkurzającą, a widzimy ją zaledwie kilkanaście minut dziennie, aż strach pomyśleć jak spętane zwoje ma maszynista, który z nią przebywa tam 24h na dobę
No jak nic po powrocie będzie tak emocjonalnie rozjechany, że przejedzie semafor na „stój” i
@MajaF1a: tam już dawien dawna nic nie ma, wymuszony dotyk. A i Magda ucichła od kilku odcinków ( ͡°͜ʖ͡°) w sumie nikt już nie chciał słuchać tego p---------a o manifestacji i jej osobiście na ścieżce lojalności.
@PajeetGoran: przykro mi, wszystko zajęte. Ja - niestety - spadłam ze stołka, bo długo nie pisałam, ale wdrapawszy się ponownie zarabiam w zielonych. Jak zasłużę, otrzymam nasze piękne, patriotyczne, upragnione złotówki.
Czy ktoś już miał myśl, że Andrzej doskonale wiedział, kiedy się poważnie wnerwić na swoją partnerkę? :) Wszak tam jedna z dwóch "nowych" zaraz będzie do wzięcia :)
No jak nic po powrocie będzie tak emocjonalnie rozjechany, że przejedzie semafor na „stój” i