Mega frajda jeździć taka glebogryzarką, cały ogród do przeorania , ale będę burczał, orał, glebegryzł, Polecam jak ktoś nie miał doświadczenia z tym. Uważać na giry
wow nie wiedzialem ze cos takiego istnieje a wlasnie musze przeorac dzialke ktore dostalem! Ten Twoj jest na benzyne czy jak?
@DrGreen_2: tak ja mam mniejsza 50cc dwusow, na benzynę wymieszaną z olejem, Silnik mały ale wariat, korzenie, kamienie mieli jak w masło, tylko musi się wkręcić na obroty. Na FB marketplace kupiłem od angola prawie nówkę za £120, a nowa £180 Mało miejsca zajmuje
@adamsowaanon: u mnie w okolicy nikt nie ma na sprzedaz wiec poszukam jakiejs malej na benzyne, widze ze sa w miare tanie a rowniez mysl o machaniu lopata mnie przeraza!
u mnie w okolicy nikt nie ma na sprzedaz wiec poszukam jakiejs malej na benzyne, widze ze sa w miare tanie a rowniez mysl o machaniu lopata mnie przeraza!
@DrGreen_2: Dobra naburuczane 1,5 godziny non stop, Sasiedzie i psy w calej okolicy zadowolone( ͡º͜ʖ͡º) 2 baki benzyny spalone, ogrod spulchniony, lapy az wibruja od jak bym pod prad podlaczyl sie hehehe
@DrGreen_2: jakoś baterie mnie nie przekonują, bo te duże maszyny są spalinowe, gdzie przecież mogli by dołożyć baterii. Większy silnik wsadzić a tego nie robią
Polecam jak ktoś nie miał doświadczenia z tym.
Uważać na giry
#uk #ogrodnictwo #remontujzwykopem #remont #satysfakcjonujace #uzaleznienie #takaprawda #przemyslenia
źródło: 1000022937
Pobierz@voov100: Ja glebogryze bo zdarlem trawe i rownam ogrod,do jednego poziomu po poprzednich wlascicielach a lopatowac mi sie nie chce.
@adamsowaanon: wow nie wiedzialem ze cos takiego istnieje a wlasnie musze przeorac dzialke ktore dostalem! Ten Twoj jest na benzyne czy jak?
@DrGreen_2: tak ja mam mniejsza 50cc dwusow, na benzynę wymieszaną z olejem,
Silnik mały ale wariat, korzenie, kamienie mieli jak w masło, tylko musi się wkręcić na obroty.
Na FB marketplace kupiłem od angola prawie nówkę za £120, a nowa £180
Mało miejsca zajmuje
nie wiem o co chodzi ale mój rodzaj humoru, tooooo funny
@DrGreen_2: Dobra naburuczane 1,5 godziny non stop, Sasiedzie i psy w calej okolicy zadowolone( ͡º ͜ʖ͡º) 2 baki benzyny spalone, ogrod spulchniony, lapy az wibruja od jak bym pod prad podlaczyl sie hehehe