Aktywne Wpisy

cheture +18
wy chyba geje

wiktor-wkpl +101
#mecz #mundial2026
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
źródło: 7799
Pobierz

![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)
Chodzi o środki ochrony roślin i marcowe zmiany w prawie. Jak to działa? Serio muszę mieć ważne przeszkolenie z używania ŚOR w lokalnym ODR, żeby na Allegro czy w markecie budowlanym kupić Scorpiona czy Revus? Na Allegro oferty na nawet małe opakowania są z adnotacją, że wymagany jest numer szkolenia / uprawnień. Na szczęście mam zapas Mospilanu z ubiegłego sezonu ;) Do rzeczy ma ktoś do odlania / odsprzedania z większej butli właśnie Scorpiona i/oraz Revusa? Bo jak rozumiem, jedynym sposobem teraz jest zrobienie komercyjnie kursu za ok. 500 zł, żeby kupić te preparaty? Używałem nie raz, wiem, jak używać (i jak nie używać) bezpiecznie, ale to paranoja, że muszę robić kurs do obsługi przydomowego ogródka :D Dzięki za pomoc, a fotka dla atencji i zasięgów ;)
#ogrodnictwo #ogrod #uprawiajzwykopem #ogrod #pomidory #papryczki #chilli
źródło: pomidorowa dupa
Pobierz