#lublin #kawalerski #slub gdzie lubelaki jeżdzą organizować kawalerskie? pan młody chce coś wyjazdowego, byliście na czymś fajnym, macie polecajki? na sam weekend, to nie może być za daleko ( ͡°͜ʖ͡°)
@throaway: Pytanie co lubi Pan Młody. Jeśli jakieś miasto to można nawet coś polskiego wybrać. Kraków, Wrocław, Poznań (nawet można pokusić się o wynajem busa) a tam o atrakcje nie będzie trudno. Jeśli góry to spoko z lubelskiego jechać w Bieszczady, wynająć cały domek z jakimś miejscem do grillowania i w dzień chodzić a wieczorem pobawić się. Ewentualnie przejazd quadem, paintball, rowery także jest co robić. Tam na dojazdy można
@throaway: Ja dopiero będę organizował na październik. Ostrawa jest jedną z opcji właśnie. U mnie będzie głosowanie Ostrawa, Budapeszt albo Belgrad. Wszystko zależy od uczestników. Zamierzam zrobić głosowanie i na tej podstawie wybrać docelową opcję :)
@throaway: 🔥 OPCJA 1: BUDAPESZT 🇭🇺 (Złoty Środek - Klasyk) • Dojazd: ok. 5-6 godzin. • Klimat: Legendarne ruiny pubów (Ruin Bars), rejsy z piciem po Dunaju, gulasz, a w niedzielę leczenie kaca w słynnych basenach termalnych. Król europejskich kawalerskich. • Szacowany budżet (z dojazdem i noclegiem): ok. 1200 - 1500 PLN / os.
@throaway: Kiedyś właśnie ten Lwów był popularny, sama widziałam takie pijane grupki. Prawie jak Angole w Krakowie xd. A tak to na weekend jeziora zostają.
• Dojazd: ok. 5-6 godzin.
• Klimat: Legendarne ruiny pubów (Ruin Bars), rejsy z piciem po Dunaju, gulasz, a w niedzielę leczenie kaca w słynnych basenach termalnych. Król europejskich kawalerskich.
• Szacowany budżet (z dojazdem i noclegiem): ok. 1200 - 1500 PLN / os.
OPCJA 2: OSTRAWA 🇨🇿 (Szybko, tanio i