Aktywne Wpisy

Cin-Cin +22

mmm_MMM +121
Dobry, pora chyba powoli do was wrócić. Bardzo wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, cieplej na sercu mi się zrobiło, dobrzy z was ludzie (。◕‿‿◕。) Nie chcę wołać, żeby nie zakłócać wam niedzielnego spokoju, a jeszcze bym o kimś zapomniał.
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
źródło: plmundial
Pobierz

Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już mu się uda to wyskakuje z łapami i drze ryja o ten manewr sprzed kwadransa kiedy to musiał zwolnić na lewym pasie i stracić 7 sekund swojego życia na odpuszczenie gazu.
W imię czego? Edukacji? Nijak nie potrafię zrozumieć co stoi za rozumowaniem takich ameb.
#polskiedrogi #polscykierowcy #motoryzacja #policja #kierowcy #stopcham
źródło: image
PobierzNatomiast: spróbuj przejechać się w Polsce jakąś drogą o podwyższonej prędkości. Z własnego doświadczenia powiem tak: mieszkam w Katowicach. Na co dzień korzystam z: autostrad A4 i A1, a także S1
@pieknylowca: podejrzewasz takie jednostki o instynkt samochozachowawczy
@wypok_wypok:
To nie takie proste. Psikniesz go, a potem nie możesz zostawić ani odjechać, jesteś za niego odpowiedzialny. Musisz czekać na przyjazd służb, czasem bardzo długo. W dodatku jak nie masz dowodu w postaci wideonagrania, albo świadków to on jeszcze zezna, że to ty go tym gazem zaatakowałeś, wtedy to znowu duże problemy... niestety, taki świat
Nieważne, czy biedak, czy nie.
https://www.youtube.com/watch?v=m_Zhybp-hPw&t=20s
@bzikus: pewnie sam wyglądasz, może nie na kozaka, ale na gościa, któremu nie należy fikać. Mnie też od 20 lat nie spotkała żadna konfrontacja, a bywałem nawet w Wałbrzychu czy Łodzi po nocach xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
złoto