Aktywne Wpisy

Salido +231
Minął 5. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-57
Pobierz
Tetsuya +91
I pamiętaj - jeśli masz hip dips nie masz prawa nazywać się kobietą.
#p0lka #rozowepaski #blackpill #takaprawda #hipdips
#p0lka #rozowepaski #blackpill #takaprawda #hipdips
źródło: 1
Pobierz

Witam,
Poprzednie rozdajo zostało niestety nie zakończone ponieważ konto z którego je robiliśmy dostało bana.
@www_tanieokulary24_pl
W przeszłości zawsze realizowaliśmy nasze obietnice dotyczące losowań. Teraz zależy nam aby dowieźć obietnice kolejny raz mimo bana na tamtym koncie.
Jeśli to konto zostanie również zbanowane to trzymajcie się tam, spędziliśmy z wami wspaniałe 4 lata 🫡
Chodzi o www.tanieokulary24.pl
Ponawiamy w takim razie rozdajo.
Warunek +
Wygrane osoby będą mogły wybrać sobie za darmo okulary korekcyjne w naszym sklepie. Czyli oprawka + soczewki korekcyjne z wybranym wariantem dostępnym na stronie.
Poprzednio miały wygrać 2 osoby. Ale z uwagi na komplikacje za które przepraszamy teraz wylosujemy 4 osoby.
Losowanie w niedzielę 10.05.2026 o 19:00
źródło: 1000069688
Pobierzźródło: 1000069687
PobierzPoprawcie wielkość czcionki aby była jednolita wszędzie
źródło: obraz
Pobierzbana banana
Naprawił kiedyś młodemu okulary za friko, a na dodatek dorzucił śrubokręcik do okularów w breloczku. Na propozycję jakiegoś prezentu w zamian za pomoc zapierał się rękami i nogami.
Super gość. Super wykopek.
Bardzo przydałyby mi się okulary do codziennego użytku bo całe życie miałem dobry wzrok, który ostatnio mocno się pogorszył i lekarz przepisał mi okulary, które to są ponad moje możliwości finansowe :((