Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +1251
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +65
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

#blackpill #przegryw #redpill #zwiazki #tinder
@Geralt678: jeśli to prawda, to i tak uważam, że masz jaja. Ostatnio wbiłem do marketu i ruszyłem swoją ustaloną ścieżką, zeby szybko wpaść i wypaść ze sklepu i akurat jakaś laska tam była po drodze - zobaczyła mnie i szybko zaczęła uciekać,. xddddddddddddddd zakręciła za rogiem i w inną alejkę skręciła
W dodatku dzisiaj każda idąc gdzieś się spieszy
Każdy online się poznaje ew przez znajomych czy szkole
@elofrytki: A jak nic z tych rzeczy nie robi?
Dostaniesz gazem będziesz memem
Działaj na aplikacjach i tyle nic nie zostało innego
Później 25-30 przerwa bo są na studiach czy praca
Ew nie wyjdzie to wracają przeruchane
Zostaje kombinować na dojazd ew wyjechać
W
Czemu? Bo poza menelami i jehowymi na ulicy jest się głównie żeby dotrzeć z punktu A do punktu B. Jakbyś zagadał do mnie na ulicy pierwsze co miałbym na myśli to "k****, znów ktoś czegoś chce, nie widać, że się spieszę?". Stawiam, że statystyczna laska którą zobaczysz na ulicy nie jest na spacerze