Wpis z mikrobloga

Dzis znowu zagadałem w realu do 2 lasek na ulicy i oczywiscie mnie olały jedna nawet sie nie zatrzymała druga Julka z licum powiedziała ze ma chlopa i nie moze gadac bo w pracy . Oczywiscie to winna nieodpowiego paska do spodni i pewnie tego nie chodze na siłownie i gram gierki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #przegryw #redpill #zwiazki #tinder
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678: pewnie miałeś złą postawę ciała, kobiety zwracają uwagę na takie rzeczy. Następnym razem jak będziesz zagadywać do kobiety to ustaw się tak aby stopy tworzył kąt 69 stopni, a stopa nogi dominującej musi być skierowana do osoby którą podrywasz
  • Odpowiedz
@Geralt678: a może dlatego, że jesteś dla nich starym dziadem? XD może jednej na 50 podobają się 10+ lat starsi, a że Tobie się coś u-----o że będąc przeciętniakiem, chociaż jak piszesz takie rzeczy to pewnie jesteś poniżej przeciętnej wyrwiesz licealistkę, żebyś chociaż był bogaty to ok a pewnie jedziesz na najniższej
  • Odpowiedz
Dzis znowu zagadałem w realu do 2 lasek na ulicy

@Geralt678: jeśli to prawda, to i tak uważam, że masz jaja. Ostatnio wbiłem do marketu i ruszyłem swoją ustaloną ścieżką, zeby szybko wpaść i wypaść ze sklepu i akurat jakaś laska tam była po drodze - zobaczyła mnie i szybko zaczęła uciekać,. xddddddddddddddd zakręciła za rogiem i w inną alejkę skręciła
  • Odpowiedz
@Geralt678: bo podchodzisz jak się usmeicha kreci włosami patrzy czy puszcza oczko
W dodatku dzisiaj każda idąc gdzieś się spieszy
Każdy online się poznaje ew przez znajomych czy szkole
  • Odpowiedz
@Geralt678: ciężko będzie, bo młode muszą poznać bardziej jak nie masz wyglądu, więc większość Ci szansy nie da, brutalne lecz prawdziwe. Po 2 wiek już geralcik taki, że bardziej się zbliżasz do 25 letnich babek, a nie 20 niestety. Ogólnie na jakąś kobitę jest szansa, ale na dziewicę nikła
  • Odpowiedz
Bo w miastach powiatowych do 20 roku życia sa
Później 25-30 przerwa bo są na studiach czy praca
Ew nie wyjdzie to wracają przeruchane

Zostaje kombinować na dojazd ew wyjechać

W
  • Odpowiedz
@Geralt678: Ogólnie zagadywanie na ulicy uważam (po czasie), poza apkami randkowymi, za najgorszy sposób na poznanie kogoś.
Czemu? Bo poza menelami i jehowymi na ulicy jest się głównie żeby dotrzeć z punktu A do punktu B. Jakbyś zagadał do mnie na ulicy pierwsze co miałbym na myśli to "k****, znów ktoś czegoś chce, nie widać, że się spieszę?". Stawiam, że statystyczna laska którą zobaczysz na ulicy nie jest na spacerze
  • Odpowiedz