Wpis z mikrobloga

#ufo #uap
Dzisiaj widziałem jakiś klip, na którym Grusch mówi, że sytuacja z ujawnieniem będzie eskalować w ciągu 60-90 dni
Połączcie to z naprawde b-----ą informacją, (chyba ttylko dla tych co byli odcięci od netu w pracy czy gdzieś) jakoby Burlison zorganizował 2 ukradkowe sptkania ważnych pastorów z USA, w których powiedział, że rząd ujawni iż Boga (przynajmniej tego znanego z Biblii, bo nie wiem czy ma na myśli, że w ogóle każdego Boga) nie ma, że międzywymiarowe (interdimensional) Ufo o wyglądzie reptilian nas tu umieściło, oraz że Biblia, Jezus i cała reszta to ich sprawka
https://x.com/The_Astral_/status/2051832894478332186
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SmutnyStefan: to już 30-te ujawnienie w moim życiu, czwarty globalny kryzys, wojen i covida nie wspomnę a dalej na liczniku mam „3” z przodu. Dawajcie to gowno. Jesteśmy gotowi bardziej niż ktokolwiek xd
  • Odpowiedz
mnie ciekawi jakie mają dowody że oni są z innego wymiaru, bez dowodów to sobie mogą mówić

@panDario: Może mają zdjęcie ufola, który wsadza sobie głowę w d-.
  • Odpowiedz
  • 1
@SmutnyStefan:
Luna napisała, że Burlison wyda oświadczenie. Podobno zaprzecza że cokolwiek powiedział, choć potwierdza spotkanie
Czyli jak zwykle zabawa w chowanego, nie wiadomo kto kłamie
Chyba 3 pastorów niezależnie od siebie to powiedziało. Nie wiadomo nic - kto to zmyślił, czy pastorzy, czy Burlison sie wycofuje bo chce, czy ktoś mu zabronił wychodzic przed szereg
Wg mnie widać jednak, że są ruchy w kierunku ujawnienia i dlatego to wszystko sie
  • Odpowiedz
  • 13
@SmutnyStefan: jedyne, co się potwierdzi to to, że ludzie wierzący w te brednie i się nimi podniecający powinni iść do specjalisty. Włącznie z tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SmutnyStefan: Przy takiej ilosci materialow, chociaz powinno byc jakies jedno zdjecie lub film HD statku lub istot. Niestety same rozmazane obiekty lub glitche nagrywane aparatami VGA lub z radarow z uszkodzonymi matrycami. Fajnie

To oznacza ze to jest po prostu jakiś megafejk i tyle.
  • Odpowiedz
@SmutnyStefan: prędzej ja się ujawnię, niż oni powiedzą coś konkretnego. Wszystkie doniesienia oparte są o jakieś nagrania w jakości wyswietlacza na mikrofalowce, lub prsekazy ustne. Żadnych, absolutnie żadnych konkretów od niemal 80lat. Temat służący do odwracania uwagi.
  • Odpowiedz