Aktywne Wpisy

vieniasn +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dajcie coś relaksacyjnego na yt albo Spotify takie z babskim głosem najlepiej coś delikatnego bo chłop ehh
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chyba nigdy nie widziałem posta użalającego się na temat pogody w podobny sposób, więc raczej będę pierwszy. O ile uważam, że w polsce temperatura od połowy kwietnia początku maja/ do końca wrzesnia, polowy października jest dosyć fajna, o tyle brak słońca tak k---a dobija człowieka. Dosłownie może być 20/30 stopni, ale ten brak słońca tak k---a człowieka dobija i potęguje deprechę, że to masakra. Wolałbym 10 stopni, ale ze słońcem, niż 30 stopni, ale z chmurami. Jestem jedyny, który ma takie zdanie, czy znajdzie się ktoś, kto podziela moje? Nie oczekuję tego slonca 12 miesięcy w roku, ale z roku na rok człowiek się łudzi, że chociaż w okresie czerwiec - sierpień będzie go dużo, a koniec końców okazuje się, że jest go raptem przez 15 max 25% tego okresu. Jestem w stanie płacić nawet100% więcej za warzywa i owoce w tym okresie, gdy nie będzie opadów ani chmur, ale niech k---a oddadzą to p--------e słońce. No nie da się cieszyć życiem, gdy tak pogoda wygląda.