Wpis z mikrobloga

głównie zaletą tych jest właśnie to, że się nie rozmywają przy kontakcie z perfumami. Chodzi o to czy Twoja drukareczka obsługuje wydruk na tego rodzaju naklejkach. Też używam właśnie takich śliskich, ale podstawowe naklejki są papierowe(matowe)
  • Odpowiedz
  • 0
@khetar: Jesli twoja drukarka obsługuje taki rozmiar to nie powinno byc problemu. Drukarki termiczne działają na tej samej zasadzie i temperaturze
  • Odpowiedz
@khetar: wrzucę ci mój post
https://wykop.pl/wpis/84230255/zakup-drukarki-termotransferowej-to-jeden-z-lepszy

Podsyłam ci moją opinię o tej drukarce.

Tl;dr jeśli nie bolą cie ceny taśm to weź coś z niimbota np d18. Jeśli wolisz tańsze zamienniki to Brother np. pt-300bt szerokość taśmy do 12mm w tym modelu.

Drukarka faktycznie niepotrzebnie marnuje około 2mm przy każdym wydruku. Chyba że puszczamy kilka druków pod rząd to można w ustawieniach wybrać aby nie dawała tego marginesu (pamiętać odznaczyć
@BananowyKrol +2
Zakup drukarki termotransferowej to jeden z lepszych zakupów. Dekanty weszły na wyższy poziom.

#perfumy #drukarka
  • Odpowiedz
@khetar: masz w komentarzu wyżej. Vendor lock-in w skrócie. Kupisz niimbota i jesteś uzależniony od ich tasm. Drogich tasm. A jak podniosą cenę to nie ma alternatywy. A jak przestaną produkować to nie ma alternatywy.
  • Odpowiedz