Aktywne Wpisy

kt13 +56
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

splinter96 +35
Włodzimierz Biały xD
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000029476
Pobierz

Mirror: https://streamin.link/v/2d4242e2
#mecz #meczgif #ligamistrzow
Wybijali, zero intencji.
@zeMadafaka: W takim razie to błąd techniczny skutkujący zagraniem piłki ręką, a to się gwiżdże.
np. ruch ręką do piłki.
+ wybijał gdzie nie było możliwości by w tym momencie Bayern mógł coś zyskać/przejąć
Ja też. Moim zdaniem jest jak napisałem, waszym nie. Tyle
Sędziowie, ifab się wybronią... wszak warowcy nie interweniowali
@antarhei: czy jesteś w stanie sobie wyobrazić jak gówniany to byłby sport gdyby gwizdali takie akcje? Był błąd dlatego puścił akcje, przeciwnik mógł przejąc piłkę i strzelić gola.
@Minieri: i słusznie: nabita od swojego, plus nie leciała w stronę bramki
@antarhei: meh bylem za bayernem, ale takie cos nigdy nie powinno byc karnym. ogolnie karne powinny byc ograniczone o 90%
Komentarz usunięty przez autora