Wpis z mikrobloga

Mówi się, że społeczność internetowa zaczęła zadawać niewygodne pytania.

Rozumiem, że ludzie chcą znać prawdę, dlatego gdy ktoś, tak jak Pani, mnie zapyta, odpowiadam. Natomiast to nie jest społeczność, a grupa anonimowych osób ukrytych pod nickami, które życzą wszystkiego co najgorsze mojej córce, grożą, wyszydzają, obrażają, zarzucają jej kradzież, odgrażają się, że zniszczą jej karierę, a przy tym realnie na tym zarabiają, tworząc lub pomagając tworzyć innym za wynagrodzeniem klikalne rolki, materiały video, posty, cynicznie wykorzystując wizerunek mojej córki. Osoby, które rozpoczęły cały atak przeciwko mojemu dziecku, robiły to w sposób zamierzony, celowy i przemyślany. I namawiały innych do takich samych działań. Mam dowody na to, że jest to praca grupowa. Mam dowody, że te osoby planowały dzielić się zyskiem z odsłon swojego contentu.

Uuuuu mama Kornelii idzie na wojnę z Klepsydrą i forum Wanda? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#afera #klepsydra #korneliawieczorek #nauka
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Famine: jeszcze trochę i zacznie mi być szkoda tej dziewczyny - mogłaby najeść się wstydu, odpokutować oszustwa i za jakiś czas byłoby po sprawie, ale widać, że jej matka obrała kurs kolizyjny z prawdą i szykuje się masakra, której ofiarą będzie jej córka
  • Odpowiedz