Aktywne Wpisy
Eladraan +88
#ciaza Jesteśmy po badaniach prenatalnych. Wykazały wysokie prawdopodobieństwo chorób min. zespół Downa. Nie mogę się pozbierać po tym. Staraliśmy się o to dziecko ze 3 lata. Żona jest bardzo religijna, wierząca - najpierw, że dziecko to cud, teraz liczy na to, że dziecko będzie zdrowe. Ja nie mam takiego poglądu na to - co to za "cud" skoro będzie chore? "Masz tutaj upragnione dziecko, ale żeby nie było łatwo to

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#iptv
Nawet VPN nie zawsze pomaga jeśli jest się na serwerze z brudnym IP - dużo użytkowników i ISP wiedzą dobrze że to VPN. Nawet VPN z dedykowanym IP nie daje gwarancji.
U mnie też są problemy w trakcie meczów ostatnio. Używam Express VPN. Najlepiej działa u mnie
U mnie wczoraj było zaskakująco dobrze - przez około pierwsze 30 minut ani jednej przycinki. Później nie dało się już oglądać. Początkowo obstawiałem, że to wina łącza, bo mój ISP od jakiegoś czasu stosuje dość mocno traffic shaping wobec ruchu strumieniowego, prioretyzując wybrane typy ruchu. Ale gdyby to była przyczyna - problem pojawiłby się na wszystkich
a na VPNie nawet polskim nie zadziała TVP Vod ani Stremio, trzeba się rozłączyć z VPNem, dopiero działa.