Aktywne Wpisy

simpiara +25
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Kejran +104
Lepiej późno niż wcale jak to mówią, po niemal 6 latach od zakupu czas się wkońcu wziąć za blacharkę prestiżowego gruza. Przez ten czas wiele się nie zmieniło, może i Airmatic opadł, ale za to nie odpala( ͡° ʖ̯ ͡°)
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_7603
Pobierz

A już za trzy tygodnie wracają do Europy na kolejne koncerty na największych stadionach i festiwalach. Hejterzy nadal ujadają, a Linkin Park jedzie dalej.
#numetal #rock #muzyka
źródło: img_1_1778079991641
Pobierz@Matpiotr: Tak totalnie szczerze i poważnie? Jestem zdania, że nie ważne ktokolwiek znalazłby się na miejscu tej kobiety i tak by dostawał hejt od pewnej grupy ludzi fanów Linkin Park z jednego powodu. Nie ma drugiego Chestera
A już to że niektórzy piszą że ten gość bez głosu z tribute bandu powinien być nowym wokalistą, jest żałosne.
Jakoś nikt nie rozumie, że Mike szukał kogoś kreatywnego, co będzie z nim tworzył muzykę, a nie tylko jakiegoś koncertowego wyrobnika, do nabijania kasy.
Jak dla mnie problem jest z jakimś głośnym marginesem, patrząc na to jak bilety się rozchodzą.
Kto chce niech słucha, kto nie chce to jego sprawa.