Wpis z mikrobloga

Hejterzy nadal ujadają, a Linkin Park jedzie dalej.

@Matpiotr: Tak totalnie szczerze i poważnie? Jestem zdania, że nie ważne ktokolwiek znalazłby się na miejscu tej kobiety i tak by dostawał hejt od pewnej grupy ludzi fanów Linkin Park z jednego powodu. Nie ma drugiego Chestera
  • Odpowiedz
  • 1
@maateusz123: bardziej wyznawców.
A już to że niektórzy piszą że ten gość bez głosu z tribute bandu powinien być nowym wokalistą, jest żałosne.

Jakoś nikt nie rozumie, że Mike szukał kogoś kreatywnego, co będzie z nim tworzył muzykę, a nie tylko jakiegoś koncertowego wyrobnika, do nabijania kasy.
  • Odpowiedz
@maateusz123: jestem fanem Chestera, słuchałem ich jeszcze zanim w Polsce zaczęli ich grać, a jakoś uwielbiam, że zespół znowu gra i uważam, że ostatnia płyta była świetna.

Jak dla mnie problem jest z jakimś głośnym marginesem, patrząc na to jak bilety się rozchodzą.
  • Odpowiedz
  • 1
@miki4ever: w sumie taki hejt przecież to spotyka chyba każdy zespół. W Polsce to bardziej kwestia rezygnacji wokalisty, ale Dżem, Budka suflera, Perfect, Łzy, długo by wymieniać. Nikt nie zmienił nazwy, nikt się nie rozwiązał. A dla niektórych to tylko Cugowski, tylko Markowski.
Kto chce niech słucha, kto nie chce to jego sprawa.
  • Odpowiedz
@Matpiotr: Chyba ostania trasa w tym roku i ostatnia trasy From Zero albo przedostatnia (może na wiosnę u siebie w Stanach zagrają parę sztuk). Pewnie na jesień zaczną gotować nową płytę, które wyjdzie latem/jesienią za rok. Tak sądzę.
  • Odpowiedz