Wpis z mikrobloga

@RetorykaPisowska: nie wiem co sie stało z wykopem ale 99% społeczności tu najchętniej zrobiło by Tuskowi laske. A obie strony nas jebią równo podatkami i g---o przepisami. Palny ogólne, NFZ, tak Wam sie podoba obecną sytuacja? Podniecacie się tym KO a to tacy sami nieudacznicy i pajace jak PiS czy Konfa.
  • Odpowiedz
@RetorykaPisowska: jest giga sraka na twitterze o te statystki xD Wrzucisz to z miejsca wyzywają cię od klasistów. Oczywiście nie przeszkadza im to jednocześnie wypisywać o uśmiechaniu się czy bonżurach xD
  • Odpowiedz
@RetorykaPisowska: 40% więźniów ma wykształcenie podstawowe, kolejne 40% ma zawodowe. Ok 90% z nich popiera tuska. To są oficjalne niepodważalne dane. Te dane co pokazujesz to na podstawie deklaracji, a każdy wie że jak się żula zapytasz o szkoly to on jest mecenas.
  • Odpowiedz
@Pioter_2020: nazwałbym to "głód na normalne partie", przynajmniej ja to tak traktuję. Chodzi o to, że na scenie nie ma partii która faktycznie jest godna głosu tych którzy chcieli by zreformować kraj, oczywiście na lepsze a nie na gorsze (prawacy). Ostatnio ktoś zamieścił wpis o partiach na jakie obecnie można głosować, żadna tak naprawdę nie była warta uwagi (zwłaszcza pis z obiema konfami) jednak Tusk z PO to najmniejsze zło
  • Odpowiedz
@jaroty: tylko w wiezniach jest mała próbka, jakies 70 tyś osadzonych, wiec to jak na podstawie malego miasta decydowac okreslic kto jakie w Polsce ma poparcie
  • Odpowiedz
@Podzielilinarod: a jak mają głosować więźniowie jak im pis w każdych rządach pogarszał warunki? Ja rozumiem że więzienie to nie sanatorium ale z drugiej strony cos z tymi ludźmi po odsiadce trzeba zrobić i nie mozna ich traktować jak psów bo wrócą na wolność i dalej będą robić to samo co robili.
  • Odpowiedz
@RetorykaPisowska: czym sie zajmujesz zawodowo? Bo głosowałem jak Ty i dałem sie nabrać. Nie mogłem patrzeć na PIS , jak Tusk zaczal obiecywać jak zwykle gruszki na wierzbie patrzyłem ostrożnie ale jak dołączył sie Hołownia z 3 drogą myslalem ze faktycznie idzie ku dobremu. I jak nienawidziłem PISu tak teraz doszło KO, 2050. Pracuje w branży szerokopojetej budowlanej. Nie ma pieniędzy na nic, NA NIC. Firmy drogowe z którymi współpracuje,
  • Odpowiedz