Wpis z mikrobloga

Hmm, a dlaczego nie podał liczby stron?

Nie wiem, choć się domyślam xD

@PanAlbert: Rozumiem, że jest jedna, tak?
Bo przecież w innych krajach dało się to zrobić na małej ilości
  • Odpowiedz
@badreligion66: Ale tępa propaganda.

Mozna napisać 20 artykułów na jedną stronę lub 10 artykułów na 6 stronach.

Nie wiem ile ma ta od Nawrockego i mam to w dupie czy jest dłuższa lub krótsza, ale poziom silniczkow to PiS 2-3 lata temu. Im na dobre to nie wyszło i tutaj też nie sądzę że wyjdzie.
  • Odpowiedz
Rozumiem, że jest jedna, tak?

@ipkis123: Rozumiem, że jest mniej, inaczej Ty i cała reszta tuskobotów podawalibyście liczbę stron, paragrafów, ustępów, linijek i wyrazów xD
A tak zatrzymaliście się na nic nie znaczącej liczbie artykułów xD
  • Odpowiedz
poziom silniczkow

@TwarogTlusty: powiedziała 1 dniowa zielonka która już natrzaskała ponad 100 politycznych, konfedepisiorskich komentarzy XD

Trochę strach z tymi dzisiejszymi zeznaniami, co nie matecki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mozna napisać 20 artykułów na jedną stronę lub 10 artykułów na 6 stronach.

@TwarogTlusty: Tak na szybko z google: ustawa nacpanego batyra ma 108 stron bez uzasadnienia, ustwawa rzadowa ma 106 stron bez uzasadnienia.
  • Odpowiedz
@szafoski3 Ale działa w Polsce. Meta to amerykańska firma i na podstawie polskiego prawa UOKiK nakłada na nią kary. Tylko że są do tego przepisy.

A poza tym - która konkretnie zmiana Nowrockyego powoduje, że teraz już działa ta zmiana przepisów?
  • Odpowiedz
Tak na szybko z google: ustawa nacpanego batyra ma 108 stron bez uzasadnienia, ustwawa rzadowa ma 106 stron bez uzasadnienia.

@Proogramista: a ja zliczyłem słowa, obie ustawy mają 108 stron, Prezydencka ma większe marginesy, a liczba słów ma się tak:
PanAlbert - >Tak na szybko z google: ustawa nacpanego batyra ma 108 stron bez uzasadn...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@badreligion66: on ma zdjęcie z Trumpem, pewnie Trump powiedział mu coś, jak Lennox Lewis Szpilce i ten teraz myśli, że stanowi prawo w Polsce. To jego ustawy mają przechodzić, będzie wetował i wysrywał takie propozycje, żeby wyglądało, że coś znaczy.
  • Odpowiedz