Wpis z mikrobloga

@world: Witamy, tak ta nowa strona to nasz nowy sklep internetowy. Chcieliśmy mieć sklep który daje możliwość zakupu okularów na prawdę dobrej jakości w super cenie.

Apropo rozdajo. No to chcieli byśmy je zrealizować, ale konto zostało zbanowane i nie ma chyba dostępu do listy osób pulsujących. Zawsze jak robiliśmy rozdajo to literalnie rozliczaliśmy się z obietnicy. Teraz mamy problem. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Dokładnie tak, to nasze pierwsze kroki jeśli chodzi o sklep online. Chcieliśmy też uzyskać uwagi od użytkowników wykopu co jest do poprawienia. Wiele osób wypowiedziało się konstruktywnie za co bardzo ale to bardzo dziękuję. Zmiany do wprowadzenia zostały zgłoszone osobie która opiekuje się naszym sklepem. Natomiast na prawdę nie wiem jak teraz wybrnąć z tego rozdajo bo nie mam listy plusów.
  • Odpowiedz
@slapdash: Być może tak to zostało potraktowane. Jesteśmy właśnie w trakcie rozmów z moderatorem. Napisaliśmy prośbę o możliwość powtórzenia rozdajo ponieważ zależy nam aby honorowo rozliczyć się obietnicy która złożyliśmy dla użytkowników wykopu.
  • Odpowiedz
@the_last_tomato_in_the_world: Ja na prawdę nie wiem serio. Jeśli moderacja wyrazi zgodę na powtórzenie rozdajo to jutro powtórzę a jeśli nie wyrazi zgody to i tak zaryzykuję i zrobię z tego konta bo wolę stracić oficjalne konto niż nie wywiązać się z obietnicy. Jeśli wtedy dostanę bana to nic już nie zrobię bo nie ma chyba sposobu aby dokończyć to rozdajo inaczej.
  • Odpowiedz