Aktywne Wpisy

lubie-sernik +110
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
bArrek +72
Corsa jest niby babska bo co? Bo jest mała? A suvy są babskie bo co? Bo są duże? No poczekajmy niech się ekspert wypowie

Jeśli AKAT-1 bardziej przypomina dzieło nowoczesnej sztuki niż komputer, coś w tym jest. Jego obudowę i panel sterowania zaprojektowali bowiem artyści związani z warszawską Akademią Sztuk Pięknych.
Podobnie jak wiele polskich projektów z tamtych czasów i ta maszyna nigdy nie trafiła do masowej produkcji.
#komputery
źródło: HHj5MYDXoAUoXQI
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: Tiger-Bonzo
Pobierz@champolski: przeszliśmy od takiego zastosowania komputerów do oglądania smiesznych kotkow, idiokracja idzie pelna para ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1621818700DvZdiZY3w0MyWlML0q95q9
Pobierz@champolski: no w tym roku późno bo dopiero w maju można się strzepać do cudów wolskiej techniki
@f9JXBEArQ2H4TKl: pół kraju wali konia do ryków żulokibola, więc powiedziałbym że ostatnio idiokracja przyspieszyła wielokrotnie
Większość projektów w Europie wschodniej to było żerżnięcie z zachodniego designu. To samo z meblami gdzie prawie wszystkie typowe "meble PRL" to skopiowane meble duńskie.
źródło: 4903
Pobierz