@loginnawykoppl: On się spłakał bo użyliśmy za drogich rakietek na drony w czasie pokoju. On by ogłosił przetarg zeby było tanie, nie musi być skutecznie i bezpiecznie dla ludzi. MA BYĆ TANIO
Jesteśmy w czasie pokoju, był to jednorazowy incydent przy którym dużo istotniejsze było bezpieczeństwo cywilów niż kilka milionów.
Drony latały nad ludźmi, użyliśmy F-35 między innymi po to, aby zidentyfikować naocznie obiekty, zweryfikować które z nich są zagrożeniem bo są wyposażone w głowicę bojową a które nie - są wabikami. Zestrzeliliśmy te, które stanowią zagrożenie ale musieliśmy to zrobić nad pustkowiem aby odłamki z głowic,
@vulfpeck: Nic się nie zmienia. Jak byłem kucem 30 lat temu to też wydawało mi się że znam się na "Ekonomii Wojny" bo w Hearts of Iron wygrałem niemcami
MUREM ZA POLSKIM MUNDUREM XD
źródło: 22296
Pobierzźródło: 22297
PobierzJesteśmy w czasie pokoju, był to jednorazowy incydent przy którym dużo istotniejsze było bezpieczeństwo cywilów niż kilka milionów.
Drony latały nad ludźmi, użyliśmy F-35 między innymi po to, aby zidentyfikować naocznie obiekty, zweryfikować które z nich są zagrożeniem bo są wyposażone w głowicę bojową a które nie - są wabikami. Zestrzeliliśmy te, które stanowią zagrożenie ale musieliśmy to zrobić nad pustkowiem aby odłamki z głowic,
źródło: Bez tytułu
Pobierz- zestrzelić drona z dykty rakietą za 100 mln $. <brawo>