Aktywne Wpisy
Dożyliśmy czasów że elektryk czy chłop po zawodówce montujący klimatyzację ma stabilniejszą i bardziej przyszłościową pracę aniżeli programista.
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #studbaza
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #studbaza

ethize +74
#lekarz #lekarz100k
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli

Powiedziałem, że to nie prawda przecież i się nie darłem i że po co kłamie próbując usprawiedliwić swoje zachowanie zwalając winę na mnie. Po chwili zmieniła wersję mówiąc, że wcale nie naskoczyła tylko mi "tłumaczyła", gdzie tak naprawdę na tamten moment, perfidnie zaczęła mnie poniżać i atakować personalnie, więc to nie było "tylko mówienie".
Jak jej wytknąłem, że zmieniła nagle wersje to powiedziała, że ja przelknąłem podczas kłótni więc ona nie będzie ze mną gadać (próba zmiany tematu i uciszenie mnie).
Ojciec oczywiście obojętny na wszystko, jedyne co to mi wytknął, że po co przeklinam i się z matką kłócę xD
#przegryw #depresja
Próba odwrócenia uwagi od siebie i skierowania jej na ciebie. Jak widać skuteczna. Proponuję powiedzieć, że twoje przeklinanie nie ma tutaj znaczenia, bo to była rozmowa o niej.
Na tym skończyć. Cała
Ale to będzie w ten sposób eskalować, aż im d--y pękną. Nie ma takiego momentu, gdy mówią, że ok faktycznie. Zrobią wszystko, aby stanęło na tym, co ty akurat zrobiłeś źle.
Dlatego ludzie wychodzą z pomieszczenia albo nawet z domu. Już nie można odkrzyknąć nic takiemu, bo wyszedł.
źródło: 1000006595
Pobierz