Wpis z mikrobloga

Siema mam pytanko mam jakąś taką senność, zmęczenie od zawsze co doprowadziło do tego że spada mi IQ oraz przetwarzanie informacji jest dużo wolniejsze. Również nie działają na mnie leki jakiekolwiek albo inaczej nie mam odczucia psychofizycznego ich działania. Jednocześnie nie posiadam wspomnień, wyobraźni, pamięć też nie działa tutaj można część rzeczy wytłumaczyć czymś takim jak afantazja wszystkich zmysłów + SDAM ale jednak mam bardziej upośledzone emocje (raczej ich brak) i pamięć niż przy tej przypadłości. Powiedzmy że jak znika ta senność podejrzewam jakiś problem z cukrem chociaż wyniki ma prawidłowe. Pojawia się hiperinteligencje, mogę czytać dużo książek itp gdzie wcześniej jestem dyslektyczny. Wtedy ogólnie mam dużo energii oraz ekstrawertyzm z łatwym tworzeniem monologów słownych z dużo bardziej rozwinięta lingwistyką. A tak to jestem dosłownie jak opóźniony w rozwoju. Ktoś coś może doradzić gdzie się badać, diagnozować, co to może być?Przerobiłem sporo przechodni, neurologów, psychiatrów, byłem nawet w jakimś szpitalu w Warszawie neurologi i psychiatrii totalnie bez kompetencji osoby oceniające stan na oddziale szpitalnym. #psycholog #psychiatria #lekarz #medycyna
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Daniell236: może jesteś NPC a nie "graczem", ja to od zawsze mam takie poczucie że wielu ludzi musi jechać na jakimś programie, rzeczywistość nie udźwignęłaby 8mld ludzi o takim szerokim przeżywaniu jak ja.
Ja mam taką diagnoze że jesteś NPC, tylko się coś program posypał, poczekaj do patcha, powinien być na letnie przesilenie, to Cię naprawia, już zgłosiłem sprawę do supportu.
  • Odpowiedz
  • 0
@SynJaniny_Natansatan: co do tego to nawet miałem możliwość kiedyś bawić się osobowościami innych ludzi gdy maiłem dostęp do globalnej świadomości. W sumie ciekawie jest poczuć emocje i to jak takie profile są zmienne u każdego oraz ich dominującą chorobę. Ale też jest ciekawe jak całe spektrum zmysłów typu wzrok, słuch, gibkość, poczucie punktu grawitacji w ciele, to czy głos jest bardziej zewnętrzny czy wewnętrzny, to jaki jest dany iloraz inteligencji
  • Odpowiedz
  • 0
@Geomemnon: to dziękuję za Twoją nie sensowną opinie. Świat jest porypany gościu Ci ze schizofrenię po prostu nie ogarniają bo ich system obronny przed rzeczywistością wariuje. Myślę że osoby z afantazja całkowita są w stanie ogarniać dużo więcej dzięki temu że ich układ nie jest podatny na wizualizacje i halucynacje. Tam gdzie w ludziom puszczają hamulce tam u mnie zaczyna się zabawa.
  • Odpowiedz