Wpis z mikrobloga

Co lepsze? Diablo 4 czy Path of Exile 2? Dokładnie te gry, nie PoE1 ani D2.

#diablo4 #pathofexile2 #gry

Co lepsze?

• Diablo 4 36.1% (39)
  • Path of Exile 2 45.4% (49)
  • Nie stać mnie na gry 18.5% (20)

Oddanych głosów: 108

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FedoraTyrone: inna grupa docelowa.
jak szukasz złożonej gry z olbrzymimi możliwościami dostosowania postaci pod siebie to poe.
jak nie masz autyzmu albo dużo czasu na grę i siedzeniu w programach symulujących dps to diablo4

niepopularna opinia: torchlight infinite to niedoceniania gra
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: tak, jest p2w. nie potrzeba nic wydawać aby komfortowo praktycznie cały content zrobić

ogólnie jak nie jesteś topowym graczem poe to nie robi CI to róznicy bo tam też nie bedziesz
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: obie d--y nie urywają, ale jak juz to PoE 2.
Diablo 4 to gra dla totalnych casuali, z nalecialosciami mobilkowymi. Nie wyobrazam sobie, by ktos z trzycyfrowym iq zaliczyl jakakolwiek deske przed end gamem.
W PoE 2 masz wieksze pole do popisu (chociaz jak dla mnie trudnosc PoE to tez mit, po prostu masz troche wieksze drzewko i wiecej grindu, ale zasady budowania postaci masz jak w kazdym hack
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: prawda jest taka że w d4 gra od groma ludzi online o poe tego powiedzieć nie można. Więc poniekąd wniosek nasuwa się sam, która gra jest lepsza. Mnie osobiście PoE odrzuca, a w diablo gram dużo. Fabuła, grywalność jest lepsza, Ale tyle ile ludzi tyle opini.
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: jak z 30% które wbijałem dobre kilkanaście jak nie ponad 20 godzin(98lvl, standard), kilka chwil zredukowało mi expa do 8% to mi się odechciało całkowicie grać. Nic mnie tak nie w-----a jak zmarnowany czas
  • Odpowiedz