Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

#diablo4 #pathofexile2 #gry
Co lepsze?
jak szukasz złożonej gry z olbrzymimi możliwościami dostosowania postaci pod siebie to poe.
jak nie masz autyzmu albo dużo czasu na grę i siedzeniu w programach symulujących dps to diablo4
niepopularna opinia: torchlight infinite to niedoceniania gra
@10129: to ta gra w której kupujesz mtx żeby mieć większy drop? dziękuję, ale raczej nie skorzystam
ogólnie jak nie jesteś topowym graczem poe to nie robi CI to róznicy bo tam też nie bedziesz
Diablo 4 to gra dla totalnych casuali, z nalecialosciami mobilkowymi. Nie wyobrazam sobie, by ktos z trzycyfrowym iq zaliczyl jakakolwiek deske przed end gamem.
W PoE 2 masz wieksze pole do popisu (chociaz jak dla mnie trudnosc PoE to tez mit, po prostu masz troche wieksze drzewko i wiecej grindu, ale zasady budowania postaci masz jak w kazdym hack
a ta informacja to za przeproszeniem z tyłka wyciągnięta?