Aktywne Wpisy

thorgoth +466
Żeby urządzać kilkunastogodzinny maraton rowerowy dla amatorów w taką pogodę, to już trzeba być srogo pogrzanym.
Jako ciekawostkę dodam, że była w tym wyścigu kategoria dla seniorów 70+
Zgłosiło się 3 dziadków i jedna babcia. Wszyscy czworo skończyli w szpitalu
Już pomijam samobójców którzy biorą udział w czymś takim, ale serio - organizatorzy to jacyś debile
#warszawa #polska #rower #wydarzenia
Jako ciekawostkę dodam, że była w tym wyścigu kategoria dla seniorów 70+
Zgłosiło się 3 dziadków i jedna babcia. Wszyscy czworo skończyli w szpitalu
Już pomijam samobójców którzy biorą udział w czymś takim, ale serio - organizatorzy to jacyś debile
#warszawa #polska #rower #wydarzenia
źródło: HLZYMfWXAAAgM2b
Pobierz
lubie-sernik +54
Podoba mi się w Ao Nang mimo, że to bardzo turystyczne miejsce. To takie Tajskie Władysławowo jak już ktoś tu pisał xD
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
źródło: 1
Pobierz

#izrael #polityka #historia #iran #palestyna
Kogo popierasz/kibicujesz/wzbudza mniejsze obrzydzenie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jedynym terrorystą w tym konflikcie jest Izrael(no i pomagające mu USA)
@ShadyTalezz: to czemu Hamas przejął siłą władzę w Strefie Gazy z rąk partii Fatah niczym jacys afrykańscy watażkowie robiący pucz? tak się bali partycypować w legalnym rządzie Autonomii Palestyńskiej?
https://en.wikipedia.org/wiki/2009_Hamas_political_violence_in_Gaza
https://en.wikipedia.org/wiki/2025_Hamas_executions
Hamas został wybrany w demokratycznych wyborach, które idiotycznie zorganizował G.W Bush odchodząc z urzędu pomimo tego, że Fatah ostrzegało go przed tym, że Hamas wygra. Hamas nie jest organizacją eskpansjonistyczną, nie interesuje ich nic poza wyzwoleniem Palestyny spod okupacji, nie próbują tworzyć ekspansjonistycznego projektu zajmując terytoria nienależące do Palestyny tak jak robi np. ISIS, które zresztą jest wrogiem Hamasu i współpracowało z Izraelem podczas ludobójstwa w strefie Gazy
Hamas
@ShadyTalezz: a moze powiesz dlaczego, moze dlatego ze Hamas odmowil przyjecia postanowien kwartetu madryckiego z 2006 ktory dazyl do ustanowienia pokoju w Palestynie i zaczal tworzyc rownolegle sily bezpieczenstwa w postaci Sił Wykonawczych? w ktorym powazne panstwo partia polityczna tworzy jakies swoje bojowki rownolegle do aparatu bezpieczenstwa?
@Beik: zadałeś pytanie o ataki Hamasu skierowane przeciwko zydom wiec ci podalem jak Hamas morduje palestynczykow, o c--j ci chodzi gosciu?
odmawiasz Palestynczykom autonomii politycznej bo Żydzi? gosciu k---a xdddddddd
@ShadyTalezz: dowody