@Man_of_Gx: kurde fajne, ale rozmiaru nie ma mojego. Zapomniałem dodać, że nosze ogólnie 46-47, ale w miejscu gdzie kupiłem garnitur, Recman, rozmiary 45 leżały dobrze i były wygodne
@bagietson: to poluj na tzw. second na herrigshoes, ze 2 lata temu monki z cielaka za 600 znalazłem, skóra ze dwie klasy lepsza niż wojas, ryłko i inne polskie i niepolskie sieciówki.
Na herring Shakespeare maja bardzo fajne ale do 7 musisz dodać 1 z przodu, cenią się j..ni Angole ale mam jedne i mają styl, nie ma to tamto.
@barber-barberski: słuchaj pajacyku w trampkach: Mam lotniki tej firmy, wyglądają bardzo dobrze zarówno kształt jak i jakość skóry, Pokazujesz but od strony od której zobaczy go najwyżej mijany żul, widać taki właśnie jest poziom twojej percepcji. Po trzecie mam sporo licowych i zamszowych butów od kilku stów po półtora tysia, mam skalę porównawczą. Nie pytaj skąd wiem ze chodzisz w trampkach. A teraz sznuruj pepegi albo poproś mamę bo po swojej robocie to się w
@Man_of_Gx: weź tam utkaj buty z koziej skóry podsyłasz, co wyglądają jak przecenione łeb ci daje nosek jak w oksfordach a ty mu trumniaki z ccc polecasz ogarnij się, tobie to nawet bym nie dał do wypastowania moich butów z d--y konia, bo byś zniszczył.
#garnitury #garnitur #buty #modameska #klasycznaelegancja
źródło: image
PobierzJedne bretty mam i są OK:
https://www.spartoo.pl/Brett-ET-Sons-x29045955.php
Gx
Na herring Shakespeare maja bardzo fajne ale do 7 musisz dodać 1 z przodu, cenią się j..ni Angole ale mam jedne i mają styl, nie ma to tamto.
Gx
źródło: image
PobierzMam lotniki tej firmy, wyglądają bardzo dobrze zarówno kształt jak i jakość skóry,
Pokazujesz but od strony od której zobaczy go najwyżej mijany żul, widać taki właśnie jest poziom twojej percepcji.
Po trzecie mam sporo licowych i zamszowych butów od kilku stów po półtora tysia, mam skalę porównawczą.
Nie pytaj skąd wiem ze chodzisz w trampkach.
A teraz sznuruj pepegi albo poproś mamę bo po swojej robocie to się w