Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +9
Mucha_w_oku +77
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

Tak pod kontrolą, że postanowiła zabrać część pożaru że stołu i położyć na krześle xd
@Wiskoler_double: W zasadzie mogła wylać wszystko i odstawić szklankę z dopalającym się gazem.
Co prawda tort poszedłby z dymem, ale za to pod kontrolą.
Winny jest głównie ten ktoś kto nalał tyle tego do szklanki.
@Nemayu: Gazem? To spirytus, też się pali powierzchniowo, a w zasadzie to jego pary się palą.
A podejrzewam że to ona sama sobie tyle nalała. Błąd z jej strony to że postanowiła dolać resztę która jej została w naczyniu już po podpaleniu.