Aktywne Wpisy

CzekoDonut +534
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

#bojowkadonaldatuska #bekazpisu #polityka
ale kłócenie polaków to jedyna szansa dla obecnej władzy, żeby te władzę utrzymać choć rządząc jest to bardzo trudne XD szkoda, że nie są w opozycji i nie jeźdzą samochodami z narysowanymi ośmioma gwiazdkami haha
@Kostor95: Od kiedy zasłużona krytyka Nawrockiego to kłócenie Polaków?
Już polityków nie można krytykować, bo pisiory się obrażą i na nich zagłosują?
Wy macie radochę, a kraj i tak idzie do przodu, bo to tylko prezydent - układ do przyjęcia!
@ish_waw: jeszcze był na wyjeździe u myszki Putina, nie bądź dla niego taki surowy XD
@Kostor95: Gdzie tam widzisz wyzwiska? Nie mierz nas pisowską miarą.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image
Pobierz@Kostor95: skłócanie Polaków.