widzę że fajnopolaki spamują tym że Cejrowski popierał Trumpa ale teraz przyznaje się że się mylił tymczasem ci sami fajnopolacy udają że nie zostali wydymani przez Tuska xD #polityka #cejrowski #trump
@Kostor95: Tak uważam że w drugą stronę też jest masa gówna wszelakiej maści o Batyrze
Akurat w tym wpisie bawi mnie korelacja Cejrowski - Tusk, ludzie coś piszą o Cejrowskim to ja muszę napisać że fajnopolaków piecze d--a o Tuska, nie wydaje Ci się to trochę odklejone/naciągane?
Tak jak bym coś zaczął pisać o Taylor Swift i tym samym wpisie przeszedł płynnie do pisania czegoś o Memcenie, Braunie albo Karakanie
@JajkaNieMajaBialek: Nie wiem, jak Tusk miał wydymać. Oczywiście, wiele jego konkretów była niemożliwych do realizacji nawet w przeciągu całej kadencji, ale jego ugrupowanie to najbliższe do prounijnej polityki, co jak dotąd mamy.
#polityka #cejrowski #trump
źródło: 203b869aa3db100caf91860cad28eb983cdce6785997b473159b6168b29ca9af
Pobierzźródło: image_2026-05-05_171238167
PobierzNikt absolutnie nikt:
Uciekinierzy z Choroszczy: I CO ZNOWU WAS BOLI D--A FAJNOPOLACY TUSK FUR DOJCZLAND
Akurat w tym wpisie bawi mnie korelacja Cejrowski - Tusk, ludzie coś piszą o Cejrowskim to ja muszę napisać że fajnopolaków piecze d--a o Tuska, nie wydaje Ci się to trochę odklejone/naciągane?
Tak jak bym coś zaczął pisać o Taylor Swift i tym samym wpisie przeszedł płynnie do pisania czegoś o Memcenie, Braunie albo Karakanie
źródło: tuskaobrazajo
Pobierz