Wpis z mikrobloga

@Gieremek: Miałem oddawać, zostawiłem. 2-3h projekcji na długość ramion, potem spray. Za stówkę z ostatniej promo bardzo fajne, trochę słodsze niż zara.
  • Odpowiedz
@Gieremek: fajne mydełko, lepsze niż Zara. Kupiłem w zeszłym roku i parametry nie są tragiczne jak niektórzy straszą. czuję przy skórze jeszcze po 6 godzinach
  • Odpowiedz
@Gieremek: Hej!

Kolega z pracy kupił i czasami w tym chodzi. Potrafi zawiewać nawet po ośmiu godzinach - zwłaszcza, kiedy mam takie półgodzinne przerwy w mijaniu się z nim, wtedy zawsze czuję to od niego. Nie jestem fanem Imagination, ale dobrze go znam. Jeśli Marwa jest kilkukrotnie tańsza, to nie ma o czym mówić. Daje ten sam efekt a przygnębiających nut nie ma - sprawdzałem na dwudniowej bluzie w oczekiwaniu,
  • Odpowiedz
@Gieremek: Ostatnio kupiłem, nie ma tego chemicznego cytrusowego otwarcia jak w Zara Sunrise on The Red Sand Dunes Intense, jest też trochę słodszy i mam wrażenie, że mniej trwały, ale ogólnie to jest po prostu poprawny zapach, jak lubisz klimat Imagination to bierz
  • Odpowiedz
@Gieremek: Marwa jest bardzo git, kupowałem ją w czerwcu 2025. Nie porównywałem ręka w rękę do Imagination, ale przy okazji byłem w salonie LV i psiknąłem na kartkę - ni c---a nie wyczułem różnic (bazując na pamięci). Parametr też nie jest zły, bo na mnie trzyma te parę godzin, dobrze projektując przez pierwsze 3. Atomizer zajebisty, flakon dobrze się trzyma choć trochę folwarczny XD
Ode mnie polecajka.
PS: marwa pluje
  • Odpowiedz
@Gieremek: 50/50, wg mnie mega kapryśne; zamówiłam chłopu na prezent: u niego godzina i nic nie czuć, siadło na skórze i koniec; za to teściu po jednym psiuku ładnie pachniał przez kilka godzin ¯\(ツ)/¯
Mniej świrdujące, łagodniejsze, dla mnie ładniejsze niż Zara sunrise.
Flakon odkupił Mirek @loopie96, może się podzieli jak u niego siedzi, bo jestem ciekawa :)
  • Odpowiedz
@Gieremek: otwarcie intensywne, czuć nuty starego dziada, lata 90, później ładniej zdecydowanie. Żonie się nie podoba otwarcie i miałem je sprzedawać ale tak się psikam codziennie i w sumie je zostawie. Zacząłem robić zdecydowanie więcej psikanić bo słabo trzymał. kolega po kilku godzinach zauważył ze cos ładnie pachnie :) myślę czy to nie blindnose się robi.

Kumpel szukał czegoś na lato i kupił odlewkę torino 21 i Marwa lepsza. Bardziej
  • Odpowiedz
@ewataewa: podobne przemyślenia mam, troche inny jest od Zarki i według mnie lepszy, właśnie chyba to że jest bardziej świeży w odbiorze
Parametrowo jest według mnie lepiej, porównuję z wersja OG, bo nie miałem styczności z intense sunrise
A aqua Dubaj to śmierdziel chemiczny, jakby się chemia do mycia psikac
  • Odpowiedz